counter

Το νέο hot ζευγάρι της show biz!

Το νέο hot ζευγάρι της show biz!
Το νέο hot ζευγάρι της show biz!

Μαραβέγιας - Δημητρακοπούλου

Είναι πλέον γεγονός πως ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας και η πολύ όμορφη ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου είναι ζευγάρι!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" οι δυό τους κυκλοφορούν μαζί και φωτογραφίζονται δημόσια με πλήρους φωτογένειας χαμόγελο αμηχανίας, καθώς δεν ανήκουν στους ανθρώπους που θα έβγαζαν την ερωτική τους ζωή σε δημόσια θέα.

Η γνωριμία τους, λένε πως ξεκίνησε από το θαυμασμό της Ευγενίας προς τον αγαπημένο της καλλιτέχνη! Όπως γράφει η δημοσιογράφος Τζέσυ Αντωνάκη, μια επίσκεψη της στα παρασκήνια μιας live συναυλίας του, ένας καφές και άλλα… "μαραβέγειας" έμπνευσης… τσιτάτα, ήταν αρκετά για να ενδώσει η ταλαντούχα ηθοποιός.

Ωστόσο -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας- εάν λάβει υπόψη του κανείς τα δημοσιεύματα που ήθελαν την σφόδρα ερωτευμένη Ευγενία να κάνει πρόβα νυφικού για το γάμο της με τον παραγωγό Δημήτρη Ξενάκη και τον Μαραβέγια να έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Μόνικας, τότε έχει κάθε λόγο να πιστέψει πως η σχέση τους δεν θα μακροημερεύσει. Ή μήπως όχι;

Μαραβέγιας - Δημητρακοπούλου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR