counter

Ο Πάνος, ο γάμος και ο… ψυχολόγος

Ο Πάνος, ο γάμος και ο… ψυχολόγος
Ο Πάνος, ο γάμος και ο… ψυχολόγος

Μαρία Σολωμού

Καλεσμένη του FTHIS TV ήταν η Μαρία Σολωμού, που δεν δίστασε να μιλήσει για όλα με τον μοναδικό της τρόπο.

Δε με αφορά το θέμα γάμος
Τι κι αν οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται κάποια στιγμή να παντρευτούν; Η Μαρία Σολωμού δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία και δεν τον κρύβει. “Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν τον πρίγκιπα. Αυτά μου αρέσει να τα βλέπω σε αμερικάνικες κομεντί. Εκεί είναι τέλειο” είπε η αγαπημένη ηθοποιός. Και δεν θα έκανε υποχώρηση σε αυτό ούτε κι αν ήθελε ο σύντροφός της. Άλλωστε, όπως είπε “αν κάποιος από τους συντρόφους μου το σκεφτόταν, προφανώς και δεν θα ήταν μαζί μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που θα ήταν τόσο διαφορετικός από μένα”.
Και δεν είναι ότι φοβάται τη δέσμευσή, αλλά ότι “είμαι ελεύθερος άνθρωπος και θέλω τον χώρο μου. Έχω την εντύπωση ότι στον γάμο χάνεται ο έρωτας. Δεν μου αρέσει όλο το πανηγύρι, δεν μου ταιριάζει” ξεκαθάρισε, αποκαλύπτοντας ότι με τον Πάνο Μουζουράκη δεν μένουν μαζί: “Έχουμε εφηβική σχέση. Ο καθένας στο σπίτι του”.

Δεν πίστευα ότι είχα τον ρόλο της μαμάς
Για τον ρόλο της μητέρας και πως τον αντιμετώπισε μίλησε η Μαρία Σολωμού. “Μέχρι και που γέννησα δεν ένιωθα έτοιμη. Στη πορεία το απέκτησα”, αποκάλυψε και συμπλήρωσε: “Βέβαια κάποιες γυναίκες είναι πλασμένες για αυτόν το ρόλο και φαντάζονται τον εαυτό τους σε αυτόν τον ρόλο. Εγώ δεν είχα αυτή τη φαντασία. Ούτε καν είχα προβληματιστεί το πώς θα τα καταφέρω. Πίστευα ότι θα κάνω το πρόγραμμά μου και το παιδί θα ακολουθεί. Αμ δε!”.  

Η σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη
Αν και πολλοί στην αρχή πίστευαν ότι η σχέση της Μαρίας και του Πάνου δεν θα κράταγε πολύ καιρό, τελικά οι δυο τους είναι μαζί τρία χρόνια. “Στη σχέση παίζουν ρόλο πολλά, η χημεία, το timing, η μοίρα” είπε η ηθοποιός, η οποία τόνισε ότι θα σκεφτόταν να παίξει κάποια στιγμή μαζί με τον Μουζουράκη, αρκεί “πίσω από την πρόταση να μην κρυβόταν η προσπάθεια κάποιου να πουλήσει τη σχέση μας”.

Τι να τον κάνω έναν μικρότερο άντρα;
Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν θα έκανε σχέση με έναν άντρα που θα ήταν δέκα χρόνια μικρότερός της: “Η ηλικία παίζει ρόλο για μένα. Με μεγαλύτερο θα ήταν πιο εύκολο. Τι να τον κάνω αν κάποιος είναι στη δεκαετία των 20; Εκεί νιώθεις ότι βγαίνεις βόλτα με τον γιο σου”.

Έχω κάνει ψυχανάλυση
Η Μαρία Σολωμού παραδέχθηκε ότι έχει κάνει ψυχανάλυση:“Είναι πιο εύκολο να μιλάς σε έναν άνθρωπο που δε σε γνωρίζει και μπορείς να πεις τα πάντα. Το νόημα της ψυχανάλυσης για μένα είναι ότι μπορεί ο άλλος να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τα προβλήματά σου”.

Έχω μετανιώσει για κάποιες δηλώσεις μου
Ειλικρινής ήταν η Μαρία Σολωμού και για κάποιες δηλώσεις που έχει κάνει κατά το παρελθόν. “Έχω μετανιώσει που τις έκανα, όχι γιατί δεν ήταν η αλήθεια μου, αλλά επειδή μοιράζομαι πράγματα που μου βγαίνουν αυθόρμητα και μετά υπάρχει μια κριτική που φτάνει στα όρια της κακίας και αμφισβητούνται αυτά που λέω. Και όλο αυτό το μπέρδεμα με θυμώνει”, τόνισε η ηθοποιός, που ωστόσο ξεκαθάρισε ότι στην κανονική της ζωή δεν είναι τόσο… τσαμπουκάς όσο στους ρόλους. “Ο κόσμος δεν το ξέρει επειδή με βλέπει έτσι. Αλλά άλλο η τηλεόραση και άλλο η ζωή”.  

Ήταν μπούρδες αυτά που γράφτηκαν για μένα και την Αθηνά
Στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην έχει καλές σχέσεις με την Αθηνά Οικονομάκου, απάντησε η Μαρία Σολωμού. “Περάσαμε πολύ ωραία το καλοκαίρι και όλα αυτά που γράφτηκαν ότι δεν τα πάμε καλά με την Αθηνά ήταν μπούρδες” είπε και συμπλήρωσε: “Προφανώς επειδή το καλοκαίρι δεν υπάρχουν θέματα, ήθελαν κάτι να γράψουν”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR