counter

Ο Στέλιος Ρόκκος για τον έρωτα, τον γάμο και τον πρόσφατο χωρισμό του (video)

Ο Στέλιος Ρόκκος για τον έρωτα, τον γάμο και τον πρόσφατο χωρισμό του (video)
Ο Στέλιος Ρόκκος για τον έρωτα, τον γάμο και τον πρόσφατο χωρισμό του (video)

Στέλιος Ρόκκος

Καλεσμένος στην Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ο Στέλιος Ρόκκος και μίλησε για την συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο, τον έρωτα και τον γάμο.

Ο Αντώνης μίλησε στην εκπομπή για εκείνον, και αποκάλυψε πως πλέον έχουν αρχίσει να γίνονται φίλοι και θα τα περάσουν όλα μαζί. «Ο Ρέμος κοροϊδεύει τις γυναίκες που είναι μαζί του και δεν τις παντρεύεται». Ο τραγουδιστής μίλησε για τις συντρόφους του: «Όλες μου οι γυναίκες με έδιωχναν, δεν τις χώριζα εγώ. Δεν μπορώ να ζω με έναν άνθρωπο που μοιραζόμαστε ψέματα αντί για αλήθειες, όταν μου τελειώνει ο έρωτας φεύγω».

Κάνοντας χιούμορ αναφέρθηκε σε πρόσφατα δημοσιεύματα, λέγοντας πως είναι μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου και αμέσως μετά ξεκαθάρισε βέβαια πως είναι πολύ καλοί φίλοι με την παρουσιάστρια.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην πρώην σύζυγό του, Νικολέτα: «Είμαι δίπλα στη Νικολέτα συνέχεια, απλά δεν κοιμόμαστε μαζί. Έχω μαζί της την κόρη μου Μέλια που είναι 4,5 χρονών. Πρόσφατα η Νικολέτα μου γνώρισε τον νέο της φίλο. Πιστεύω πολύ στον γάμο, αλλά θέλω να κάνω μόνο θρησκευτικούς γάμους και δεν μου αρέσουν οι πολιτικοί. Ήθελα να παντρευτώ μόνο μια φορά, αλλά δεν έκατσε. Τώρα δεν μπορεί να ξαναπαντρευτώ, δεν με αφήνει ο παπάς. Πιστεύω πολύ στο γάμο, αυτός δεν πιστεύει σε μένα. Μια γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να ξέρει πως δεν πρέπει να με πάει ποτέ στην μητέρα της. Όταν χώριζα κρατούσα τις ηλεκτρικές συσκευές. Έχω τρία πλυντήρια και τρεις φούρνους μικροκυμάτων».

Δείτε τα video

Τέλος, παραδέχθηκε πως έχει χωρίσει με την σύντροφό του Ελένη Γκόφα.

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR