counter

Μπήκαμε στις πρόβες τους. Μια συνεργασία που θα συζητηθεί

Μπήκαμε στις πρόβες τους. Μια συνεργασία που θα συζητηθεί
Μπήκαμε στις πρόβες τους. Μια συνεργασία που θα συζητηθεί

Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου το σχήμα του νυχτερινού κέντρου "Άνοδος Stage" στην Οδό Πειραιώς, στο οποίο συμμετέχουν ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Ηλίας Βρεττός και η Shaya. Μαζί τους θα εμφανίζεται ο Ζαφείρης Μέλας, αλλά και το συγκρότητα Slick Beats.

Το FTHIS.GR βρέθηκε στις πρόβες τους και εξασφάλισε φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις από τους "πρωταγωνιστές".

Γιώργος Γιαννιάς

"Είμαστε μια παρέα από διαφορετικά είδη τραγουδιού. Παρ' όλα αυτά έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που τα συνδυάζουμε με πολύ όμορφο τρόπο και είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος που θα έρθει να μας ακούσει, θα διασκεδάσει με την καρδιά του. Είναι μια πολύ όμορφη συνάντηση με πολύ καλή διάθεση και χημεία."

Ηλίας Βρεττός

"Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με τρείς ταλαντούχους καλλιτέχνες. Ο ένας είναι παλιός και οι δύο νεώτεροι. Με τη Shaya έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν και χαίρομαι πολύ που θα συναντηθούμε ξανά στη σκηνή. Με τον Γιώργο δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά πάντα τον θαύμαζα. Είχαμε γνωριστεί μέσα από κοινές παρέες και είναι ένας άνθρωπος με ταλέντο και πολύ χιούμορ. Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστούμε. Έχουμε δέσει μεταξύ μας και στις πρόβες περνάμε πολύ καλά. Έχουμε τρέλα και ενθουσιασμό που μας συνδέουν, όπως και το νεαρό της ηλικίας μας. Από την άλλη, έχουμε μαζί μας και τον ταλαντούχο Ζαφείρης Μελάς, που έχει τη δική του ιστορία και στιλ τα οποία θα δόσουν μια διαφορετική νότα. Πιστεύουμε πολύ σ' αυτό που έχουμε ετοιμάσει και πιστεύουμε ότι και ο κόσμος θα το απολαύσει και θα περάσει καλά μαζί μας."

Shaya

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την πρεμιέρα της Παρασκευής. Με τον Γιώργο και τον Ηλία γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και το κλίμα στις πρόβες είναι πολύ καλό. Ανυπομονώ να το μοιραστούμε με τον κόσμο. Είμαι διπλά χαρούμενη γιατί μαζί μας θα είναι και το συγκρότημα Slick Beats που είναι πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες μου".

Δείτε τις πρόβες τους...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR