counter

"Δεν θέλω να βάλω νυφικό! Και στην τελική ποιoν ενδιαφέρει" (Video)

"Δεν θέλω να βάλω νυφικό! Και στην τελική ποιoν ενδιαφέρει" (Video)
"Δεν θέλω να βάλω νυφικό! Και στην τελική ποιoν ενδιαφέρει" (Video)

Τζένη Θεωνά

Καλεσμένη του FTHIS.TV ήταν τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου η Τζένη Θεωνά. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για το πώς βλέπει το ενδεχόμενο του γάμου στη ζωή της, αποκάλυψε το άγχος της για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια, ενώ ξεκαθάρισε ότι νιώθει πολύ τυχερή.

Δεν σκέφτομαι τον γάμο
Για τη σχέση της με τον ηθοποιό Ανδρέα Κοντόπουλο μίλησε η Τζένη Θεωνά, που ξεκαθάρισε ότι παρά το γεγονός ότι είναι πολύ καλά, δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο του γάμου. “Είμαι με τον Ανδρέα σχεδόν τρία χρόνια. Αλλά τον γάμο δεν τον σκέφτομαι” είπε η όμορφη ηθοποιός και συμπλήρωσε: “Άλλωστε νυφικό βάζω συχνά πυκνά για τη δουλειά ή για φωτογραφήσεις. Στη κανονική μου ζωή ίσως και να μην το βάλω ποτέ. Δεν ξέρω”.
Ενώ για το αν κρατάει τη προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τόνισε πως “δεν μου αρέσει να μιλάω για τη σχέση μου, αλλά ούτε και να κρύβομαι.  Άλλωστε και αυτό υπερβολή το θεωρώ, γιατί στη τελική ποιον ενδιαφέρει;”.

Το άγχος για τα επαγγελματικά της σχέδια
Για τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η Τζένη Θεωνά, που παρά το γεγονός ότι παίζει στη θεατρική παράσταση “Άγρια Δύση” και το σήριαλ “Πίσω στο σπίτι” θα συνεχιστεί και φέτος, δεν νιώθει καμιά σιγουριά. “Αν δεν μπούμε στο studio να αρχίσουμε γυρίσματα δεν είμαι σίγουρη για τίποτα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα προγράμματα αλλάζουν συνεχώς” είπε η ηθοποιός, που ωστόσο παρά την οικονομική κρίση, προσπαθεί να κρατήσει την αισιοδοξία της.
“Αισθάνομαι τυχερή και δημιουργική και αυτό είναι κάτι που με γεμίζει. Σκέφτομαι ότι είμαι καλά και κάνω πράγματα που μου αρέσουν” συμπλήρωσε.

Δεν είμαι… μπλαζέ
Ο… μύθος θέλει τις όμορφες γυναίκες να είναι δύσκολο να τις πλησιάσεις και να είναι λίγο σνομπ. Αλλά η Τζένη Θεωνά ξεκαθαρίζει ότι η συμπεριφορά της είναι πολύ διαφορετική. “Υπάρχει μια κλισέ εικόνα ότι η ωραία γυναίκα είναι και λίγο μη μου άπτου, αλλά στη περίπτωσή μου νομίζω ότι δεν ισχύει καθόλου” είπε η ηθοποιός και τόνισε: “Δεν πιστεύω ότι είμαι μπλαζέ. Και αυτό το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά που θα μιλήσει μαζί μου”.

Ρουβίτσα ναι, μπουζούκια όχι
Με αφορμή τη πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στο Διογένη τη περασμένη Παρασκευή, η Τζένη Θεωνά αποκάλυψε πως της αρέσει να βλέπει τον pop star, αλλά δεν της αρέσουν τα μπουζούκια ως τρόπος διασκέδασης. “Δεν είμαι fan των μπουζουκιών, αλλά όποτε πηγαίνω το απολαμβάνω. Θεωρώ ότι έχουν πολύ ενέργεια” είπε η ηθοποιός.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR