counter

Kάλεσε την πρώην πεθερά της, τη μαμά του Brad Pitt, στο γάμο της!

Kάλεσε την πρώην πεθερά της, τη μαμά του Brad Pitt, στο γάμο της!
Kάλεσε την πρώην πεθερά της, τη μαμά του Brad Pitt, στο γάμο της!

Αniston_Jane Pitt

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η μαμά του Pitt είναι ενθουσιασμένη που η πρώην νύφη της βρήκε ξανά την ευτυχία. Οι καλές σχέσεις των δύο γυναικών είναι γνωστές και διατηρήθηκαν άψογες, ακόμα και μετά το οδυνηρό διαζύγιο του Pitt και της Aniston το 2005. 

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "The Sun" οι δύο γυναίκες έχουν κρατήσει τηλεφωνική επικοινωνία τα τελευταία επτά χρόνια όταν και βγήκε το διαζύγιο Pitt - Aniston μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου του ηθοποιού με την Angelina Jolie. "Δεν θα έχανε με τίποτα το γάμο της Jen, αναφέρει πηγή στην εφημερίδα.

Βέβαια, η μαμά Jane διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις και με την τωρινή σύντροφο του γιου της, Angelina Jolie, αν και τα αρχικά δημοσιεύματα δεν την ήθελαν να εγκρίνει τη σχέση τους.
Αniston_Jane Pitt

Και ενώ ο Pitt και η Angelina Jolie εδραιώθηκαν ως ένα ερωτευμένο και ισχυρό ζευγάρι, η Aniston έκανε σειρά αποτυχημένων σχέσεων τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς, όμως, γνώρισε και ερωτεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της Justin Theroux στην ταινία "Wanderlust" και εκείνος τον Αύγουστο της έκανε πρόταση γάμου.

Οι υποθέσεις ότι στο γάμο θα λάβει πρόσκληση και ο Brad Pitt είναι ψευδείς.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR