counter

Στη Σλοβακία το μυαλό της Εθνικής

Στη Σλοβακία το μυαλό της Εθνικής
Στη Σλοβακία το μυαλό της Εθνικής

Εθνική Ελλάδος

Χωρίς τον τραυματία Μαλεζά, που πάντως έδωσε το "παρών" στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η εθνική μας ομάδα ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής την προετοιμασία της για το κρίσιμο ματς της Τρίτης με την Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η εθνική ομάδα κλώτσησε στα δοκάρια τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν στο ματς με την Βοσνία για να βρεθεί σε θέση οδηγού στον έβδομο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ μόλις από την 3η αγωνιστική. Πλέον κινδυνεύει να βρεθεί σε θέση κυνηγού αν δεν αποδράσει με το διπλό από την Σλοβακία την ερχόμενη Τρίτη.

Στο ντέρμπι κορυφής στη Μπρατισλάβα δεν θα αγωνιστεί ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει για 20 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να μην καλέσει άλλο ποδοσφαιριστή για την οπισθοφυλακή, καθώς θα εμπιστευτεί το δίδυμο Παπασταθόπουλου-Κατσουράνή, ενώ υπάρχει και η λύση Σιόβα.
Την πεποίθησή του ότι η Εθνική μας δεν θα επηρεαστεί από τους τραυματισμούς εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης πριν από την προπόνηση της Κυριακής. "Η ομάδα έχει βάθος, έχει παίκτες με ικανότητα να αντικαταστήσουν τους τραυματίες. Έλειπαν δυστυχώς, ορισμένοι, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα", δήλωσε σχετικά ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.
Αναφορικά με τα επόμενα παιχνίδια, ο Έλληνας διεθνής υπογράμμισε πως "τα προκριματικά έχουν πολύ δρόμο ακόμα, αφού βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική. Δεν μπορούμε να πούμε ότι περάσαμε αν κερδίσουμε ούτε ότι αποκλειστήκαμε αν χάσουμε. Μην ξεχνάτε ότι και στα προκριματικά του Euro 2012 ξεκινήσαμε με δύο ισοπαλίες, τελικά πήραμε όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση".

Όσον αφορά τέλος στην ισοπαλία με τη Βοσνία, ο Τοροδίσης δήλωσε πως "το αποτέλεσμα δεν είναι αρνητικό από τη στιγμή που πήραμε ισοπαλία. Παίζαμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, δηλαδή την πρόκριση. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δεν νικάς, καλύτερα να μην χάνεις. Κρατάμε τον έναν πόντο και την απόδοσή μας σε ορισμένα σημεία του ματς".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR