counter

Η ερωτική συνεύρεση με τον Ronald Reagan στα 15 της και το τρίο με τον John Kennedy

Η ερωτική συνεύρεση με τον Ronald Reagan στα 15 της και το τρίο με τον John Kennedy
Η ερωτική συνεύρεση με τον Ronald Reagan στα 15 της και το τρίο με τον John Kennedy

Elizabeth Taylor_ Book

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

H αριστοκρατική ομορφιά της Elizabeth Taylor προσέλκυσε πλήθος ερωτικών παρτενέρ στη ζωή της, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, χωρίς αναστολές, σε συνεντεύξεις της.

Η παντρεμένη οκτώ φορές, Liz δεν μπορούσε να αντισταθεί στο αντρικό φύλο και νέες καυτές πληροφορίες για την πλούσια ερωτική της ζωή βγαίνουν στη δημοσιότητα με ακόμη μία, ανεπίσημη, βιογραφία της.

Το βιβλίο "Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame", από τους Danforth Prince and Darwin Potter περιγράφει την ερωτική ζωή της θρυλικής πρωταγωνίστριας. Οι αταξίες της με διάσημα πολιτικά πρόσωπα της Αμερικής, κεντρίζουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε σε φίλο της ότι "αποπλανήθηκε" από τον Reagan στο σπίτι του στην περιοχή Hollywood Hills. "Ο  Reagan μου φερόταν σαν να είμαι πριγκίπισσα και αυτό με ενθουσίαζε. Καθήσαμε στον καναπέ και ήξερα ότι ήθελε να μου ριχτεί, αλλά έδειχνε διστακτικός. Τότε πήρα εγώ την πρωτοβουλία. Μετά από αρκετή ώρα στον καναπέ, πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά του". Το βιβλίο αναφέρει ότι ο Reagan ήταν τότε 36 ετών και αφού ήταν γεννημένος το 1911 το περιστατικό συνέβη το 1947. Έτσι, η Taylor γεννημένη το 1932 ήταν 15 ετών!

Οι συγγραφείς, περιγράφουν ακόμα ένα πικάντικο περιστατικό της προσωπικής της ζωής. Όπως αποκαλύπτουν η γυμνή βουτιά της Taylor στην πισίνα του John Kennedy, ήταν η αφορμή που ξεκίνησε το ερωτικό τρίο, με το γνωστό πολιτικό και τον ηθοποιό Robert Stack.

Και η λίστα των εραστών της δεν έχει τέλος. Σύμφωνα με το βιβλίο ανάμεσα στις σχέσεις της πρωταγωνίστριας με διάσημους άντρες συγκαταλέγονται οι ηθοποιοί: Peter Lawford, Errol Flynn, Tony Curtis, Paul Newman, αλλά και ο Frank Sinatra.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR