counter

Οι άντρες είναι περίεργα ζώα, αλλά τα αγαπάω

Οι άντρες είναι περίεργα ζώα, αλλά τα αγαπάω
Οι άντρες είναι περίεργα ζώα, αλλά τα αγαπάω

Μάρω Κοντού

Με τη κωμωδία του Ντάριο Φο “Γυναίκα από σύμπτωση - Ελισάβετ”, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραμίχου, επέστρεψε στο σανίδι η Μάρω Κοντού. Η κάμερα του FTHIS TV βρέθηκε στα παρασκήνια και η μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου μίλησε για όλους και για όλα.

“Μετά από 50 χρόνια στο θέατρο έχω τρακ. Αλλά από την άλλη έχω και μια περιέργεια να δω την αντίδραση του κόσμου” είπε η Κοντού, όπου αρνήθηκε τον τίτλο της “βασίλισσας”: “Πάνω από όλα αισθάνομαι ελληνίδα, μετά ηθοποιός, μετά καλή φίλη και γυναίκα δυνατή. Όμως βασίλισσα δεν ένιωσα ποτέ”.

Φυσικά η Κοντού δεν δίστασε να μιλήσει και για τον χρόνο, που έχει γίνει και “φίλος” της: “Δεν τον φοβάμαι. Γερνάω πολύ όμορφα με τον εαυτό μου. Έχω την υγεία μου και παίζω στο θέατρο που αγαπώ”.

Τα καλύτερα όμως τα κράτησε για το τέλος. Αφού αποκάλεσε τους άντρες “περίεργα ζώα που αγαπάω”, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι “κάποιοι μου έχουν εξομολογηθεί ότι με φοβόντουσαν. Όμως οι άντρες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από μένα. Είμαι ένα βιβλίο ανοικτό”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR