counter

Οι οκτώ εξωσωματικές, η ζωή με τον Ίλια και η... κυτταρίτιδα της!

Οι οκτώ εξωσωματικές, η ζωή με τον Ίλια και η... κυτταρίτιδα της!
Οι οκτώ εξωσωματικές, η ζωή με τον Ίλια και η... κυτταρίτιδα της!

Ελένη Πετρουλάκη

Καλεσμένη στο FTHIS TV ήταν η Ελένη Πετρουλόκη τη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου. Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για την οικογένειά της, τη γυμναστική, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έχει κυτταρίτιδα “όπως κάθε γυναίκα”.

Η κυτταρίτιδα δεν είναι αρρώστια
Η Πετρουλάκη δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έχει κυτταρίτιδα, λέγοντας ότι “έστω και λίγο όλες έχουμε”. Άλλωστε όπως τόνισε “η κυτταρίτιδα δεν είναι αρρώστια, είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο. Απλά η γυμναστική και η σωστή διατροφή βοηθάνε να μην κάνει την εμφάνισή της σε μεγάλο βαθμό”.

Η Πετρουλάκη και η θέλησή της να αποκτήσει παιδιά
Η γνωστή γυμνάστρια θυμήθηκε την περίοδο που έκανε να αποκτήσει παιδιά μαζί με τον άντρα της Ίλια Ίβιτς. “Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ και το πιστέψεις τότε μπορείς να τα καταφέρεις” είπε η Πετρουλάκη, η οποία τόνισε ότι δεν έχασε ποτέ το κουράγιο της παρά τις οκτώ εξωσωματικές! Συμπλήρωσε μάλιστα ότι “είχα σκεφτεί πως κι αν δεν τα καταφέρω είναι μεγαλοψυχία να μεγαλώσεις και ένα παιδί που θα υιοθετήσεις. Άλλωστε μάνα δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει ένα παιδί, αλλά και αυτή που το μεγαλώνει”.

Η Πετρουλάκη μιλάει για την οικογένειά της
Εκτός όμως από τη δουλειά της, για την οποία έγινε γνωστή, προτεραιότητα για την Πετρουλάκη είναι η οικογένειά της. Ο άντρας της Ίλια Ίβιτς που τη στήριξε σε όλες τις στιγμές της ζωής της, ενώ τώρα είναι μια ευτυχισμένη μητέρα 4 παιδιών.
“Μέσα στο σπίτι γίνεται ένας χαμός, δεν χρειάζεται να κάνουμε πάρτι, γιατί μονίμως η κατάσταση μοιάζει με πάρτι! Αλλά είναι πολύ ωραίο όλο αυτό. Πάντα ήθελα μεγάλη οικογένεια” παραδέχθηκε η γυμνάστρια.

Στο γυμναστήριο με την Πετρουλάκη
Για τη Sentao Yoga, που διδάσκει στα γυμναστήριά της, μίλησε η Πετρουλάκη. “Είναι yoga που εκτελείς όλες τις ασκήσεις με τη βοήθεια μιας καρέκλας. Είναι πολύ αποτελεσματική, αφού βοηθάει ανθρώπους που έχουν προβλήματα με τη μέση τους, ενώ μπορεί οποιοσδήποτε να εκτελέσει τις ασκήσεις ακόμα και στο σπίτι του” τόνισε η Πετρουλάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR