counter

Δείτε το άλμπουμ του γάμου της Ρέας Τουτουνζή. Η νύφη μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Δείτε το άλμπουμ του γάμου της Ρέας Τουτουνζή. Η νύφη μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR
Δείτε το άλμπουμ του γάμου της Ρέας Τουτουνζή. Η νύφη μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Το γνωστό μοντέλο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γιώργο Μαντζούκη. Ο γάμος τους έγινε στις 11:00 το πρωί στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, με καλεσμένους μόνο στενούς συγγενείς και φίλους!

Η Ρέα που "έλαμπε" από ευτυχία, επέλεξε να φορέσει μια μίνι ολόσωμη λευκή φόρμα με μπεζ γιλέκο, δημιουργία του σχεδιαστή Χρήστου Πετρίδη του οίκου Falliakos By Petridis και κρατούσε μια υπέροχη ανθοδέσμη από μπλε τριαντάφυλλα και γυψοφίλη!

Για το γάμο, ήρθε στην Ελλάδα και ο μπαμπάς της όμορφης Ρέας από την Αίγυπτο, από όπου κατάγεται και κατοικεί μόνιμα, ενώ το "παρών" έδωσε και η αγαπημένη της γιαγιά που παρά την προχωρημένη της ηλικία, βρέθηκε στην χαρά της εγγονής της. Ο Λιβανέζος μπαμπάς της, έφτασε στην Αθήνα πριν από 10 ημέρες και κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος.

Κουμπάροι ήταν οι δύο καλοί φίλοι του ζευγαριού, ο Γιάννης Φέστας και ο Χάρης Λεγάντης.

Παρούσες και οι φίλες της νύφης Κάλλι Τσιλίδου με το σύζυγό της Στέφανο Δάνδολο, η Σίσσυ Μουριάδου, καθώς και ο Χρήστος Πετρίδης που σχεδίασε το νυφικό.

Βέβαια η νύφη, δεν πέταξε την ανθοδέσμη όπως συνηθίζεται, διότι όλοι οι καλεσμένοι στην τελετή, ήταν παντρεμένοι!

«Κανονικά, θα έπρεπε να την παραδώσει απευθείας στη φίλη μας τη Σίσσυ, που ήταν η μόνη ανύπαντρη στην αίθουσα» δήλωσε στο FTHIS.GR η Κάλλι Τσιλίδου που δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της, για το γάμο της καλής της φίλης!

Οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους αμέσως μετά το τέλος της τελετής  κατευθύνθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού, όπου ακολούθησε γαμήλιο γεύμα.

Η ευτυχισμένη νύφη δήλωσε αποκλειστικά στο FTHIS.GR, έξω απο το δημαρχείο.

"Νιώθω υπέροχα! Μετά από ένα χρόνο σχέσης, αποφασίσαμε να παντρευτούμε! Ο καλός μου, μου έκανε την πρόταση γάμου πριν από μερικούς μήνες, στην Πάρο και δέχτηκα αμέσως. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αλλά τώρα πρέπει να επιμεληθώ το γεύμα των καλεσμένων μου"!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR