counter

Η τραγουδίστρια αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη της

Η τραγουδίστρια αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη της
Η τραγουδίστρια αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη της

Βανδή - Γιαννέτος

Τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη αποχαιρέτησε η Δέσποινα Βανδή.

Χθές βράδυ στο POSIDONIO, η Δέσποινα Βανδή ευχήθηκε "Καλό Ταξίδι" στον άνθρωπο που για χρόνια ήταν στο πλευρό της και επιμελούνταν την εμφάνιση της.

O γνωστός make up artist και hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο με την παρέα του για να διασκεδάσει την τελευταία του μέρα στην Αθήνα με την καλή του φίλη, καθώς σήμερα αναχωρεί για Νέα Υόρκη και ξεκινά τη νέα του ζωή.

Από μικροφώνου και εμφανώς συγκινημένη  η Δέσποινα του ευχήθηκε... «Δημήτρη μου, αυτή είναι η τελευταία σου βραδιά στην Αθήνα. Καλό ταξίδι και καλή τύχη».

Ο Δημήτρης Γιαννέτος εκτός απο την Δέσποινα Βανδή επιμελούνταν και πολλές άλλες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ. Την Φαίη Σκορδά, την Μαριέττα Χρουσαλά, την Κατερίνα Παπουτσάκη πρόσφατα και για τον γάμο της αλλά και πολλές ακόμη επώνυμες για φωτογραφίσεις σε περιοδικά ή show.

Απο τον χειμώνα είχε πάρει την απόφαση να φύγει αφού οι επαγγελματικές προτάσεις απο την Νέα Υόρκη ήταν άκρως δελεαστικές και ενδιαφέρουσες.

Μπορεί να εγκαταλείπει τις συνεργάτιδες και φίλες του στην Ελλάδα, αλλά στην Νέα Υόρκη ήδη τον περιμένει με ανοιχτή την αγκαλιά η κολλητή του, η Καλομοίρα και μάλιστα τώρα που περιμένει τα διδυμάκια της είναι χαρούμενη που θα έχει στο πλευρό της τον καλό της φίλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR