counter

Η Θεανώ μιλάει για τη "μάχη" της με τον καρκίνο, τη σοβαρή ασθένεια του αδελφού της και την απώλεια της φίλης της (Video)

Θεανώ

Η τραγουδίστρια Θεανώ, εκτός από την δική της "αρρώστια", όπως θέλει να την αποκαλεί, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και για τον “αγώνα” που κάνει ο αδερφός της, καθώς αντιμετωπίζει και αυτός σοβαρό πρόβλημα υγείας (λευχαιμία). Επιπλέον, αποκάλυψε ότι οι τελευταίες εξετάσεις της έδειξαν πως πάσχει από μια σπάνια ασθένεια!

“Σίγουρα στεναχωριέμαι. Είναι δύσκολο… Δεν έλεγα τη λέξη καρκίνος. Έλεγα πως κάνω θεραπείες, πως είμαι άρρωστη. Δεν θέλω να την ακούω αυτή τη λέξη. Έχω χάσει μια πολύ καλή μου φίλη, πριν από έξι μήνες, την Γιάννα Χατζημιχάλη, και μου είναι πολύ δύσκολο... Το θέμα είναι να στηρίξει και να βοηθήσει ο περίγυρος. Είχα πολλή μεγάλη υποστήριξη από τους φίλους μου. Είχα πάθει κατάθλιψη… Έπαιρνα αντικαταθλιπτικά χάπια για να γίνω καλά. Το παλεύω, δεν έχει τελειώσει ακόμη".

Δείτε το video.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην πίστη που έχει προς τον Θεό: “Πιστεύω πολύ στον Θεό. Αν δεν είχα την πίστη μου και την ελπίδα μου, δεν θα τα κατάφερνα. Πιστεύω στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τον καλώ. Προσεύχομαι για όλον τον κόσμο και για τους φίλους μου. Μιλάω προσωπικά για τα θέματα που με απασχολούν.”

Η Θεανώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του μοντέλου Γιάννα Χατζημιχάλη, που ήταν πολύ καλή φίλη της και "έφυγε" πριν από 6 μήνες. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως “για μένα δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει στη ζωή μου. Αισθάνομαι λίγο άσχημα που εγώ κατάφερα να γίνω καλά. Είναι διφορούμενο το συναίσθημα. Είχα νοσήσει πρώτη και μου είχε σταθεί. Μου έλεγε πως όλα θα πάνε καλά. Όταν η Γιάννα αρρώστησε δεν μου το είπε. Το είπε στη μητέρα μου και την έβαλε να ορκιστεί πως δεν θα μου το πει. Δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό που έχει γίνει, δεν υπήρχε καλύτερο παιδί από αυτήν. Ήταν πολύ εργατική."

Δείτε το video.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR