counter

Ποιος διάσημος παρουσιαστής κάνει μάσκες με πλακούντα από πρόβατο για να δείχνει νέος

Ποιος διάσημος παρουσιαστής κάνει μάσκες με πλακούντα από πρόβατο για να δείχνει νέος
Ποιος διάσημος παρουσιαστής κάνει μάσκες με πλακούντα από πρόβατο για να δείχνει νέος

Simon Cowell

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Eίναι γνωστό ότι ο 52χρονος Simon Cowell έχει εμμονή με την εμφάνισή του και κατα καιρούς έχει δοκιμάσει αρκετές ασυνήθιστες και πανάκριβες θεραπείες για να διατηρήσει νεανική την επιδερμίδα του.

Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα "Daily Mirror": "Ο Simon ψάχνει συνεχώς την αγορά ομορφιάς, αναζητώντας τις τελευταίες τάσεις. Έχει δοκιμάσει τα πάντα, botox, ειδικές θεραπείες με μασάζ, σταγόνες, ενέσεις με βιταμίνες".

Το καλά κρυμμένο μυστικό του ότι χρησιμοποιεί μάσκες από πλακούντα προβάτων αποκαλύφτηκε πρόσφατα από δερματολόγο που δουλεύει στην κλινική "Beverly Hills Lancer" της Καλιφόρνια, την οποία συχνά επισκέπτεται και η Victoria Beckham.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Simon είναι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς ο ίδιος νιώθει 'ότι αυτή η θεραπεία του κρύβει χρόνια και του δίνει λάμψη'.

Ο κριτής του X Factor για να δεχτεί αυτή την ιδιαίτερη περιποίηση χρειάζεται να βρει ακρετό χρόνο από το απαιτητικό πρόγραμμά του.

Αρχικά, η επιδερμίδα του πρέπει να απολεπισθεί για 30’ και μετά ειδικές ακτίνες LED να σκανάρουν σχολαστικά το πρόσωπό του. Μετά ο δερματολόγος απλώνει τον πλακούντα στο οποίο προσθέτει και μικρές νιφάδες από χρυσό 24 καρατίων.

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον πολυεκατομμυριούχο βρετανό. Εμείς πάντως κρατάμε μια επιφύλαξη αν θα υποκύπταμε σε αυτή την προχωρημένη θεραπεία ομορφιάς!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR