counter

Η μπουκωμένη Έλενα και το "γλυκό" μήνυμα της μαμάς της: "Πάλι σοκολάτες τρώς γομάρα" (Δείτε φωτογραφίες)

Η μπουκωμένη  Έλενα και το "γλυκό" μήνυμα της μαμάς της: "Πάλι σοκολάτες τρώς γομάρα" (Δείτε φωτογραφίες)
Η μπουκωμένη Έλενα και το "γλυκό" μήνυμα της μαμάς της: "Πάλι σοκολάτες τρώς γομάρα" (Δείτε φωτογραφίες)

Έλενα Παπαβασιλείου

Τις πρωϊνές "λιγούρες" της 'Ελενας Παπαβασιλείου αποκάλυψε χθές το πρωί ο Βαγγέλης Περρής στον αέρα της ραδιοφωνικής τους εκπομπής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως απο την έναρξη της εκπομπής, εκείνη είχε καταναλώσει μια. .. ντουζίνα σοκολάτες!

"Πάλι μόνος μου θα κάνω την εκπομπή! Εσύ συνέχισε να τρως τη σοκολάτα σου...Οχτώ σοκολάτες έχεις φάει μέχρι τώρα, από αυτές που έφερες από την Αμερική. Και μένα τίποτα" είπε ο Περρής.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

“Γιατί τα λες αυτά; Mια σοκολάτα έφαγα! Και σου έφερα και σένα από την Αμερική και σοκολάτες και σοκολατάκια" αντέδρασε με νάζι εκείνη. Αυτό το διάλογο άκουσε και η μητέρα της Έλενας Παπαβασιλείου και της έστειλε ένα χιομοριστικό μήνυμα στο κινητό, γράφοντάς της: "Πάλι σοκολάτες τρώς γομάρα και εμένα μου ζητάς στο σπίτι φαγητά διαίτης;" προκαλώντας τους γέλια.

Το ήδη εύθυμο κλίμα ήρθε να "ανεβάσει" το αστείο mail που έστειλε ο μουσικοσυνθέτης Φοίβος στην εκπομπή τους, λίγο πριν τις 9 το πρωί, γράφοντας: “Μου αρέσει ο Περρής που τραγουδάει στον αέρα! Κυρίως τα Κινέζικα! Φτάνει να μην πει δικά μου τραγούδια! Καλημέρα, Φοίβος"!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR