counter

Γιατί αναβλήθηκε ήδη δύο φορές η πρεμιέρα της εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου

Γιατί αναβλήθηκε ήδη δύο φορές η πρεμιέρα της εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου
Γιατί αναβλήθηκε ήδη δύο φορές η πρεμιέρα της εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου

Μετά και τη δεύτερη αναβολή που πήρε η πρεμιέρα της εκπομπής "Κάθε μέρα, νέα μέρα", η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει στη μικρή μας οθόνη τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου.

Ο αρχικός προγραμματισμός για την έναρξη της εκπομπής ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου, αλλά πήρε αναβολή για την 1 Οκτωβρίου. Ωστόσο, και αυτή η ημερομηνία άλλαξε καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, ο ιδιοκτήτης του καναλιού, κος Γιώργος Καρατζαφέρης, έκρινε ότι ήταν πιο σωστό να ξεκινήσουν όλες εκπομπές και το καινούργιο πρόγραμμα του ΤΕΛΕΑΣΤΥ μαζί.

Στην πρώτη εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, καλεσμένη στο studio θα είναι η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ άμεσα σε μία από τις επόμενες εκπομπές, στο πλατό θα βρεθεί και ο Χρήστος Χολίδης! Εξάλλου, η Μαρία και ο Χρήστος διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μετά τη συνεργασία τους στο "Just the two of us". Όσο για τις φετινές αλλαγές, η διακόσμηση θα παραμείνει ίδια, όπως και οι βασικές στήλες της εκπομπής. Βεβαίως, η Μαρία θα συνεχίσει να λέει τον καιρό με τη Φανή Αγγελίδου, ενώ ετοιμάζουν και κάτι ακόμα: μια στήλη - έκπληξη! Τέλος, υπάρχει ένα ενδεχόμενο, χωρίς να είναι οριστικό, να προστεθεί στα πρόσωπα της εκπομπής ο πρώην πανελίστας, Στέφανος Ορφανίδης.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τη γλυκιά παρουσιάστρια, η οποία δήλωσε: "Δεν έχω τόσο αγωνία και άγχος, όσο ανυπομονησία να ξεκινήσουμε. Έχω κάτσει πολύ καιρό τώρα και θέλω να επιστρέψω!"

Η εκπομπή "Κάθε μέρα, νέα μέρα" θα ξεκινάει στις 11:30 και θα ολοκληρώνεται στις 13:00.     

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR