counter

Ετοιμάζει τη βαλίτσα της για το μαιευτήριο

Ετοιμάζει τη βαλίτσα της για το μαιευτήριο
Ετοιμάζει τη βαλίτσα της για το μαιευτήριο

Μαριέττα Χρουσαλά

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τη Μαριέττα Χρουσαλά, στην οποία  και αναφέρθηκε στον προσωπικό της λογαριαμσό στο Twitter. Τι εννοούσε ; Ότι μπήκε στον μήνα της!

Η όμορφη παρουσιάστρια περιμένει με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία την ώρα που θα κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί. Στενή της φίλη μίλησε στο FTHIS.GR για την προετοιμασία της Μαριέττας, τη στήριξη του Λέοντα, αλλά και για τα κιλά που έχει πάρει...


"Η Μαριέττα έχει μπει στο μήνα της. Μάλιστα από σήμερα θα ξεκινήσει να ετοιμάζει τη βαλίτσα της για το μαιευτήριο. Υπάρχουν στιγμές που αγχώνεται, κυρίως με όλη αυτή τη διαδικασία του τοκετού, που είναι άγνωστη για αυτήν.

Η καθημερινότητα του ζευγαριού δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Ο Λέων πηγαίνει καθημερινά στη δουλειά του και επικοινωνεί μαζί της τακτικά. Προσπαθεί να τη χαλαρώνει και να είναι και αυτός ψύχραιμος. Όλη η οικογένεια είναι σε κατάσταση αναμονής.

Η Μαριέττα αυτό το διάστημα έκανε yoga για εγκυμονούσες. Είναι μια τεχνική που βοηθάει το σώμα με κάποιες κινήσεις που θα κάνει την ώρα του τοκετού.

Το τελευταίο διάστημα δεν κάνει επίπονα πράγματα, ούτε και ξενυχτάει, αφού πλέον κουράζεται πολύ εύκολα. Δεν έχει κάποιες ιδιαίτερες επιθυμίες σε ό, τι αφορά τα φαγητά. Έχει πάρει εφτά κιλά χωρίς να κάνει κάποια συγκεκριμένη ή επίπονη δίαιτα. Άλλωστε η διατροφή τόσα χρόνια περιελάμβανε πολλά φρούτα και λαχανικά και ο οργανισμός της ήταν ρυθμισμένος και σε στέρεες βάσεις.

Η κυρία Αγλαΐα, η μητέρα της Μαριέττας, είναι ενθουσιασμένη, όπως και όλη η οικογένεια"

Δείτε την ανάρτηση της Μαριέττας Χρουσαλά...

Μαριέττα

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR