counter

"Δεν έχω κάνει ούτε πλαστικές, ούτε μπότοξ"

"Δεν έχω κάνει ούτε πλαστικές, ούτε μπότοξ"
"Δεν έχω κάνει ούτε πλαστικές, ούτε μπότοξ"

Ελένη Τσαγκά

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου του Star ήταν καλεσμένη στην "Μεσημεριανή Μελέτη", όπου μίλησε για την εμφάνισή της, αλλά και πώς βιώνει τη σχέση της με τον σύζυγό της.

"Δεν έχω κάνει πλαστικές, δεν κάνω μπότοξ, δεν έχω κάνει τίποτα. Φροντίζω να κοιμάμαι πολύ, προσέχω τη διατροφή μου, πίνω πολύ νερό και περιποιούμαι το προσωπό μου με φυσικούς τρόπους", ανέφερε η Ελένη Τσαγκά στην ερώτηση πώς έχει καταφέρει μεγαλώνοντας να διατηρεί αυτή τη φρεσκάδα.

Όσο για το γάμο της, ανέφερε ότι ο συζυγός της, Δημήτρης Τζανετάτος, δεν τη ζηλεύει καθόλου: "Έχω κάνω τεράστιες προσπάθειες να με ζηλέψει, αλλά δεν ζηλεύει ποτέ του και καθόλου και αυτό είναι το παράπονό μου. Εγώ πάλι ζηλεύω…". Στη συνέχεια μίλησε για τις ισορροπίες που διαταράσσονται ανάμεσα στο ζευγάρι με την έλευση των παιδιών και αποκάλυψε ότι στους ελάχιστους τσακωμούς που έχει με το σύζυγό της, είναι εκείνη που υποχωρεί! "Θεωρώ ότι το μυστικό είναι να αφήνει ένα ζευγάρι στους τσακωμούς να εκτονωθεί ο θυμός αυτού που έχει δίκιο..." είπε.

Η δημοσιογράφος μίλησε, τέλος, και για την εξαγωγή… μπεζέδων που ήταν έτοιμη να κάνει στην Αμερική και εξήγησε για ποιους λόγους δεν συνεργάστηκε τελικά μαζί τους.  

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR