counter

Γιατί επέπληξε αυστηρά τη Μελέτη και τους συνεργάτες της; "Παίρνω την ευθύνη, κάναμε λάθος" ξεκαθαρίζει

Γιατί επέπληξε αυστηρά τη Μελέτη και τους συνεργάτες της; "Παίρνω την ευθύνη, κάναμε λάθος" ξεκαθαρίζει
Γιατί επέπληξε αυστηρά τη Μελέτη και τους συνεργάτες της; "Παίρνω την ευθύνη, κάναμε λάθος" ξεκαθαρίζει

Σταμάτης Μαλέλης

 "’Άστραψε και βρόντηξε" ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel, Σταμάτης Μαλέλης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Αφροδίτη Γραμμέλη και στην εκπομπή της στον "ΒΗΜΑFM", μιλώντας για την κατάσταση στην τηλεόραση, για το πρόγραμμα του Star, τις lifestyle εκπομπές και τα λάθη που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο Σταμάτης Μαλέλης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Αναφερόμενος στη¨"Μεσημεριανή Μελέτη" αν και υπερασπίστηκε τη θεματολογία της εκπομπής, αναφέρθηκε σ' ένα γεγονός που τον ενόχλησε ιδιαίτερα, για το οποίο επέπληξε την παρουσιάστρια αλλά και τη δημοσιογραφική της ομάδα.

Είπε χαρακτηριστικά: "H γραμμή είναι ότι θα παραμείνει lifestyle η Μελέτη, θα έχει τα θέματα που είχε αλλά θα παρουσιάζει κι ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, στην προσπάθεια να βοηθήσει έναν νέο που έχει πρόβλημα, στο βαθμό που η τηλεόραση μπορεί να το κάνει. Βεβαίως έκανε κι ένα λάθος, για το οποίο τους επέπληξα πολύ αυστηρά, και θέλω να τα μαθαίνει αυτά ο κόσμος...Έκαναν lifestyle τη Χρυσή Αυγή. Δε θέλω να ξαναδώ lifestyle την Χρυσή Αυγή. Αυτά είναι κομμένα, δε θα ξαναγίνουν. Εξηγώ και παίρνω εγώ την ευθύνη, κάναμε λάθος, δε θα ξαναγίνει".

Σε άλλη ερώτηση της δημοσιογράφου Αφροδίτης Γραμμέλη,  όσον αφορά το lifestyle του δελτίου ειδήσεων στο οποίο το κανάλι επιμένει τα τελευταία χρόνια, ο κ. Μαλέλης δήλωσε:

"Καθημερινά στο δελτίο ειδήσεων περιορίζεται το lifestyle και επειδή εμάς το προφίλ μας είναι νεανικό, προσπαθούμε να μπούμε στη καθημερινή ζωή των νέων, στις καινοτομίες τους, στις σκέψεις τους, στα social media. Κάνουμε ένα 3λεπτο κάθε μέρα για τα social media με τα πιο έξυπνα πράγματα που γίνονται, τις πιο έξυπνες πατέντες που μπορεί να σκεφτεί ένας νέος, δίνουμε νέα του πανεπιστημίου, δηλαδή περιορίζουμε το life style-ειδικά το φθηνό life style- που είχαμε σε κάποιες στιγμές υπερβολής. Αυτό το εξαφανίσαμε πια τελείως, εδώ και καιρό".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR