counter

Έρχονται ξανά τα... "Κορίτσια για σπίτι"

Έρχονται ξανά τα... "Κορίτσια για σπίτι"
Έρχονται ξανά τα... "Κορίτσια για σπίτι"

H Σοφία Γκόσιου και η Ελένη Τσολάκη, τα τηλεοπτικά "κορίτσια για σπίτι" που πέρυσι άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων στο ντεμπούτο τους στο "Μακεδονία TV", επιστρέφουν στις 15 Οκτωβρίου για τρίτη σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα του μοναδικού ιδιωτικού καναλιού εκτός Αθήνων.

Το σκηνικό της εκπομπής άλλαξε κι έγινε ακόμη πιο pop, με τις αποχρώσεις του γαλάζιου να κυριαρχούν.

Η Σοφία Γκόσιου και η Ελένη Τσολάκη είναι δύο από τα πιο φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην τηλεοπτική πιάτσα.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε μαζί τους για μια  mini ανάκριση...

Ποια είναι η στήλη της εκπομπής που έχεις ήδη αγαπήσει;

Σοφία Γκόσιου: Η στήλη που στις πρόβες με κάνει να γελάω πολύ, είναι αυτή που βάζουμε Χ στην TV. Θα έχει αποσπάσματα εκπομπών και θα κρίνουμε αν μας ενδιέφερε ή όχι. 

Ελένη Τσολάκη: Με συναρπάζει πάντα όταν έρχεται η στιγμή της συνέντευξης με τους καλλιτέχνες που φιλοξενούμε στην εκπομπή. Από τον καναπέ μας έχουν περάσει πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι, με καλλιτεχνικό έργο. Μέσα από τις ερωτήσεις μας, που προσπαθούμε να είναι ανατρεπτικές, καίριες πάντα εστιασμένες στο πρόσωπό τους θέλουμε να τους βγάζουμε τον άλλο τους “εαυτό”. Ένα άλλο πρόσωπο πέρα από αυτό που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια!

Γιατί ένας τηλεθεατής πρέπει να παρακολουθήσει την εκπομπή;

Ελένη Τσολάκη:Γιατί θα χαλαρώσει πραγματικά. Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα θέματα με τη δική μας ματιά. Με ειλικρίνεια, αμεσότητα, μακριά από τηλεοπτικά κλισέ, χωρίς να υποκρινόμαστε πως είμαστε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε, δύο νέα κορίτσια που συνεχίζουν να ονειρεύονται και παλεύουν. Θα είναι μια εκπομπή που θα απευθύνεται σε όλους της ηλικίες των τηλεθεατών και η θεματολογία μας θα είναι διευρυμένη.

Σοφία Γκόσιου: Είμαστε φρέσκια παρέα, έχουμε κέφι και πολλή όρεξη για αυτό που κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε, για άλλη μια σεζόν, να κάνουμε τον τηλεθεατή να περάσει ευχάριστα για περίπου μιάμιση ώρα, ξεχνώντας όσο αυτό είναι εφικτό τα προβλήματα και τις αγωνίες που βιώνει καθημερινά.

Ποια είναι η φοβία που έχεις σε ό,τι έχει να κάνει με το τελικό αποτέλεσμα της εκπομπής;

Σοφία Γκόσιου: Αυτό που νοιάζει όλους μας είναι η εκπομπή δίνει μια “ανάσα” στον τηλεθεατή, χωρίς να “προσβάλλει” τη νοημοσύνη του. Η δική μας πρόταση  είναι πρόσκληση για παρέα και όχι για να ικανοποιήσουμε κάποιες δικές μας ανασφάλειες ή προσωπικές επιδιώξεις.

Ελένη Τσολάκη:Πέραν του φυσιολογικού άγχους, που νομίζω πως έχει κάθε επαγγελματίας που θέλει να δώσει το 101% των δυνατοτήτων του σε αυτό που κάνει, αισθάνομαι ασφάλεια γιατί η ομάδα μας είναι πολλή δυνατή και άξια εμπιστοσύνης. Όλοι μαζί παλεύουμε για το καλύτερο και αυτό σου δίνει μια επιπλέον αυτοπεποίθηση. Επίσης, σε κάνει και καλύτερο επαγγελματία, όταν δουλεύεις ανάμεσα σε τόσο άξιους συνεργάτες.

Ποια παρουσιάστρια θαυμάζεις;

Ελένη Τσολάκη: Μου αρέσει η Φαίη Σκορδά γιατί είναι αυθεντική, ανθρώπινη και φιλική προς τον τηλεθεατή. Μετά από τόσα χρόνια στο γυαλί, σου δίνει την αίσθηση πως μπορείς πολύ εύκολα να την έχεις φίλη σου.

Σοφία Γκόσιου: Τη Φαίη για την απλότητα και την αμεσότητά της.  Επίσης θαυμάζω την Ελένη για τον επαγγελματισμό της, αφού έχει καταφέρει να αντέξει τόσα χρόνια στην κορυφή, χωρίς να κουράσει τους τηλεθεατές της.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα βρίσκεται για άλλη μια χρονιά η Πολυξένη Καραμίχα, της διεύθυνσης παραγωγής ηγείται η Κατερίνα Βαλάνη, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής αποτελείται από τους Σοφία Τουντούρη, Τζούλια Χρηστίδου, Οδυσσέα Μητσόπουλο, ενώ σε ειδικικές στήλες της εκπομπής θα εμφανίζονται μεταξύ άλλων η δικηγόρος Αλεξάνδρα Γωγούση, η Ειρήνη Πασχαλέρη, η Αφροδίτη Λασκούδη, η Λάρα Σουέζ.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR