counter

Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του. Η κόρη του Γιώργου Καραμίχου είναι πια 14 ετών

Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του. Η κόρη του Γιώργου Καραμίχου είναι πια 14 ετών
Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του. Η κόρη του Γιώργου Καραμίχου είναι πια 14 ετών

ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ - ΡΕΓΓΙΝΑ

Απο τη Δήμητρα Δάρδα

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Καραμίχος παρουσίασε και…  επίσημα την γλυκιά μοναχοκόρη του Ρεγγίνα!

Ο πολύ αγαπητός ηθοποιός και περήφανος μπαμπάς που για χρόνια κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη μονάκριβη του, αποφάσισε τώρα που η Ρεγγίνα έγινε ολόκληρη κοπέλα, να κάνουν μαζί την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση  και να κλέψουν τα φλάς αλλά και τις εντυπώσεις!

Ο ηθοποιός μπορεί ποτέ να μην παντρεύτηκε με τη μητέρα της, αλλά ανέλαβε - αν και ήταν μόλις 24 χρονών- να τη μεγαλώσει. Σήμερα, εκτός από άριστη μαθήτρια, είναι μια ευγενική δεσποινίδα, όμορφη και φτυστή ο μπαμπάς της! Ο Γιώργος Καραμίχος παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, στέκεται πάντα "φύλακας - άγγελος της" και μόνιμα τον απασχολεί το μέλλον της!

ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ - ΡΕΓΓΙΝΑ

"Θα ήθελα να ζήσω με την κόρη μου στην Ευρώπη. Κυρίως θα το ήθελα για εκείνη, να ξεφύγει για λίγο από την αγένεια και το θυμό της ζωής στην Αθήνα", είχε δηλώσει.

Ο 38χρονος ηθοποιός, που δεν έχει απασχολήσει ποτέ τον Τύπο με την προσωπική του ζωή, έχει δηλώσει πως δεν έχει προκύψει η κατάλληλη γυναίκα για να παντρευτεί.

Και σε ερώτηση δημοσιογράφου της "Πρωινής Μελέτης" για το αν η Ρεγγίνα αποφάσιζε να γίνει ηθοποιός, πως θα ένιωθε, είχε απαντήσει: "Δεν θα είχα πρόβλημα να γίνει ηθοποιός η κόρη μου. (...) Όταν ενηλικιωθεί η μικρή μου θα αποφασίσουμε από κοινού αν θέλουμε να μιλάει και εκείνη ανοιχτά".

Φέτος ο Γιώργος Καραμίχος, σκηνοθετεί τη Μάρω Κοντού, στην παράσταση "Ελισάβετ - Γυναίκα από σύμπτωση" που θα κάνει πρεμιέρα, στις αρχές Οκτωβρίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR