counter

Η Ελένη σήμερα κάνει πρεμιέρα! Τι μήνυμα έστειλε. Δείτε την πριν 17 χρόνια στην πρώτη της εμφάνιση στον "Πρωινό Καφέ"...

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στην τηλεόραση του ALPHA, σήμερα 1η Οκτωβρίου, η Ελένη Μενεγάκη "ανέβασε" ένα χαρούμενο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter!

Η παρουσιάστρια μετά από 3 μήνες καλοκαιρινής ξεκούρασης, δηλώνει πως επιστρέφει στο… "σπίτι της" και με το δικό της τρόπο προσκαλεί τους τηλεθεατές στο τηλεοπτικό τους ραντεβού!

Δείτε τι έγραψε:

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Η Ελένη πριν από 17 χρόνια  

Η πρώτη "καλημέρα" που ακούστηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ήταν πριν από 22 χρόνια! Και έτσι γεννήθηκε η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη για πρώτη φορά στην τηλεόραση...  

Η Ρούλα Κορομηλά ήταν η πρώτη παρουσιάστρια του "Πρωινού Καφέ" και η εκπομπή έκανε πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου του 1991. Το 1994 τη σκυτάλη πήρε η Πόπη Χατζηδημητρίου και αμέσως μετά, το 1995, είναι η σειρά της Ελένης Μενεγάκη που έμεινε στη θέση αυτή για περίπου δέκα χρόνια.

Το 2005 το κοινό του "Πρωινού Καφέ" υποδέχεται η Ελεονώρα Μελέτη και το 2008 ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη αποτελούν το πρώτο δίδυμο που παρουσιάζει την εκπομπή.

Δείτε το video και θυμηθείτε εκείνες τις στιγμές!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR