counter

Η εγκυμοσύνη τους έφερε ξανά κοντά!

Η εγκυμοσύνη τους έφερε ξανά κοντά!
Η εγκυμοσύνη τους έφερε ξανά κοντά!

Φωτεινή Δάρρα - Δημήτρης ΠαπαδημητρίουΤις τελευταίες εβδομάδς το Διαδίκτυο κατακλύστηκε από κουίζ που μιλούσαν για ερμηνεύτρια που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη,αλλά έχει χωρίσει από τις αρχές του καλοκαιριού από το επί πολλά χρόνια σύντροφό της, γνωστή προσωπικότητα των Τεχνών. Όλο αυτό το διάστημα το FTHIS.GR είχε σεβαστεί την επιθυμία της Φωτεινής Δάρρα, να μην δημοσιοποιηθεί η εγκυμοσύνη της, αφού η ίδια δεν επιθυμούσε να μιλήσει για αυτή.

Η Φωτεινή Δάρρα χώρισε στις αρχές του καλοκαιριού από τον επί 10 χρόνια σύντροφό της, Δημήτρη Παπαδημητρίου. Η είδηση του χωρισμού της ερμηνεύτριας από τον σπουδαίο συνθέτη είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στους καλλιτεχνικούς κύκλους.

Το ζευγάρι, μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα είναι και πάλι μαζί, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”. Πριν από τρεις εβδομάδες το ζευγάρι ταξίδεψε στη Σαντορίνη όπου και ηχογράφησε το νέο cd της ερμηνεύτριας.

“Το θέμα της εγκυμοσύνης αφορά τους ίδιους” αποκαλύπτουν άνθρωποι που τους γνωρίζουν και σημειώνουν: “Η δημοσιότητα δεν τους άρεσε ποτέ διότι είναι άνθρωποι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων. Είναι ένα ζευγάρι που ήθελε πάντα να προβάλλεται για τη δουλειά του και όχι για την προσωπική του ζωή”.

Ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε αντιληπτός όταν ο συνθέτης έκανε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις μόνος του.  Εμφανιζόταν μελαγχολικός και προβληματισμένος.

Όλα άλλαξαν μετά την επίσκεψη της Φωτεινής Δάρρα στον γυναικολόγο.  Η είδηση ήχησε χαρμόσυνα στα αυτιά και των δύο και το σπίτι του συνθέτη στο Παλαιό Φάληρο γέμισε και πάλι χαμόγελα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR