counter

Τριήμερο bachelor party! Όλες οι λεπτομέρειες (Δείτε φωτογραφίες)

Τριήμερο bachelor party!  Όλες οι λεπτομέρειες (Δείτε φωτογραφίες)
Τριήμερο bachelor party! Όλες οι λεπτομέρειες (Δείτε φωτογραφίες)

Justin Timberlake

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Ο Justin Timberlake στα 31 του χρόνια αποχαιρετά την εργένικη ζωή και λίγο πριν δώσει αιώνιους όρκους αγάπης στην Jessica Biel αποφάσισε να τιμήσει τη γνωστή αμερικανικη παράδοση του bachelor party.

O star όμως δεν αρκέστηκε στο ένα! Η αρχή της εργένικης φιέστας ξεκίνησε την Πέμπτη που μας πέρασε. Πού αλλού; Φυσικά στην πόλη της αμαρτίας, το Las Vegas.

Justin Timberlake




Αυτό είναι το εσωτερικό του "Surrender Nightclub" στο Las Vegas, όπου έγινε το πρώτο πάρτι του διάσημου τραγουδιστή και ηθοποιού. Όπως βλέπετε στο club υπάρχουν στύλοι για τα κορίτσια που κάνουν στριπτίζ, όμως οι πληροφορίες λένε ότι Justin "ήταν πολύ καλό παιδί καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς".

Justin Timberlake

Πριν το club, η παρέα του Justin, ντυμένοι όλοι με ρετρό κουστούμια, δείπνησαν στο "Sinatra Restaurant"  του ξενοδοχείου "Wynn" και λίγο πριν τα μεσάνυχτα κατευθύνθηκαν στην απομονωμένη VIP πτέρυγα.

Πηγή του OK! Magazine είπε: "Ο Justin έπινε 901 Tequila και με την παρέα του συχνά έπινα σφηνάκια βότκας με Red Bull."



Μετά το Las Vegas ο pop star πήρε το ιδιωτικό του αεροπλάνο και 20 καλούς φίλους και έφτασε στο διάσημο τουριστικό θέρετρο, Cabo στο Μεξικό για ένα μακρύ weekend! O σταρ έφτασε στο πολυτελές ξενοδοχείο φορώντας καπέλο του baseball, γκρι T-shirt  και μαύρο τζιν. Στη φωτογραφία βλέπετε και τις δεκάδες βαλίτσες που κουβάλησαν μαζί τους!
Justin Timberlake

Τα νέα του bachelor προμηνύουν ότι ο γάμος του με την Biel θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πολύ πιο σύντομα απ' ότι ανέφεραν τα δημοσιεύματα. Θα είμαστε σε ετοιμότητα για τις φωτογραφίες του γάμου!



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR