counter

Το FTHIS.GR ξέρει που ήταν και τι έκαναν χθες βράδυ οι celebrities

Το FTHIS.GR ξέρει που ήταν και τι έκαναν χθες βράδυ οι celebrities
Το FTHIS.GR ξέρει που ήταν και τι έκαναν χθες βράδυ οι celebrities

Όλη η κοσμική Αθήνα ήταν "στο πόδι" χθες βράδυ, μιας και η νύχτα είχε δύο πολύ σημαντικά events. Το πρώτο, χρονολογικά, ήταν το Fashion Night Out, στον πεζόδρομο της οδού Βουκουρεστίου, ενώ το δεύτερο, ήταν η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της παράστασης "Απατεώνες και Τζέντλεμαν", με τους Γιάννη Μπέζο, Πέτρο Φιλιππίδη και Κατερίνα Παπουτσάκη, στο θέατρο "Παλλάς".

Αργά το απόγευμα, η οδός Βουκουρεστίου μετατράπηκε σε μια μεγάλη πασαρέλα, καθώς καλλιτέχνες, σχεδιαστές, μοντέλα, επιχειρηματίες έδωσαν βροντερό παρών στο Fashion Night Out. Εκεί βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τη νύφη της Μελίσσα, η Μαριγώ Λαιμού, ο Σάκης Ρουβάς, η Βίκυ Καγιά, ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Βάνα Μπάρμπα, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, καθώς και πλήθος celebrities.

Λίγη ώρα αργότερα,  το θέατρο "Παλλάς" πλημμύριζε από κόσμο που αποθέωσε τον Γιάννη Μπέζο, τον Πέτρο Φιλιππίδη, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τους υπόλοιπους ηθοποιούς της παράστασης "Απατεώνες και Τζέντλεμαν". Η Αγγελική Νικολούλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Αιμίλιος Χειλάκης με τη σύζυγό του, Αθήνα Μαξίμου, ήταν μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στο "Παλλάς".  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR