counter

Θα γίνει καθηγήτρια! Η πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη και η συνεργασία τους

Θα γίνει καθηγήτρια! Η πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη και η συνεργασία τους
Θα γίνει καθηγήτρια! Η πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη και η συνεργασία τους

Μαρία Μπεκατώρου- Γιώργος Καρατζαφέρης

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Με το σύνθημα "Εφέτος είναι η χρονιά σου ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ" ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, θα εγκαινιάσει το δικό του Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών Δημοσιογραφίας.

Με πτυχίο δημοσιογραφίας από το London School of Journalism και με άλλους σημαντικούς τίτλους σπουδών, ο βουλευτής, θα επιστρέψει στα... φοιτητικά έδρανα, για να διδάξει στους σπουδαστές της σχολής του, ρητορική και δημοσιογραφία!

Στο team των καθηγητών έχουν ήδη ενταχθεί οι δημοσιογράφοι : Χάρης Καλούδης (Διευθυντής της Σχολής), Σπύρος Καρατζαφέρης, Χάρης Μπότσαρης, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Σπύρος Χατζάρας, ενώ θα διδάσκει κάποιες ώρες την εβδομάδα και ο Δήμος Βερύκιος. Η καθηγήτρια Τζένη Καλλέργη θα διδάσκει ιστορία θεάτρου και ορθοφωνίας, ενώ μαθήματα θα παραδίδει και η κα. Βαρβιτσιώτη, καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Δεν θα μπορούσε ,όμως, να λείπει η  Μαρία Μπεκατώρου, ένα κορίτσι που έχει συγγενική σχέση πια, όπως λέει και η ίδια, με την οικογένεια Καρατζαφέρη.  Η Μαρία θα διδάσκει τηλεπαρουσίαση για κάποιες ώρες τον μήνα. Η παρουσιάστρια έκανε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση από τον  Γιώργο Καρατζαφέρη και έτσι από τις 15 Οκτωβρίου θα μπει στις αίθουσες διδασκαλίας για να μοιραστεί την μεγάλη εμπειρία της στο ζωντανό πρόγραμμα με όλους όσοι επιλέξουν τη σχολή.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR