counter

Η συνεργασία τους που θα συζητηθεί!

Η συνεργασία τους που θα συζητηθεί!
Η συνεργασία τους που θα συζητηθεί!

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η επιτυχημένη μαγείρισσα και ο γνωστός διαιτολόγος - διατροφολόγος έχουν στα σκαριά ένα νέο εγχείρημα που θα πάει την φίλια και την γνωρίμια τόσων χρόνων σε ένα άλλο επίπεδο, αυτό της συνεργασίας.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Τάσος Παπαλαζάρου γνωρίστηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και παρότι ο Τάσος παρέμεινε στον ALPHA και συνέχισε την επιτυχημένη στήλη του για τη διατροφή μετά την αποχώρηση της μαγείρισσας, η Αργυρώ προχώρησε στον ANT1 και στην Αμερική κάνοντας ένα τεράστιο άνοιγμα στην καριέρα της. Πρίν λίγες εβδομάδες, που επέστρεψε απο τη Νέα Υόρκη, "ψήθηκε" η συνεργασία τους και οι δυο τους μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουν ένα βιβλίο Μαγειρικής και Διατροφής.

Η φίλια τόσων ετών θα επισφραγιστεί και με μια συνεργασία σε ένα εγχειρίδιο Μεσογειακής διατροφής. Το βιβλίο θα περιλαμβάνει διατροφικές συνήθειες που πρέπει να αποκτήσουμε, συμβουλές, δίαιτες και την θρεπτική αξία τροφών που θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο διαιτολόγιο μας για να έχουμε καλή υγεία. Την θεωρία του Τάσου θα υλοποιήσει στην πράξη η Αργυρώ με συνταγές και πιάτα που θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που πρέπει να λαμβάνει ο οργανισμός ημερησίως. Το βιβλίο θα βασίζεται στη Μεσογειακή διατροφή και θα αναπτύσσει τις ευεργετικές της ιδιότητες της, στο ανθρώπινο σώμα και στην ψυχολογία του ατόμου.

Πρόσφατα βρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση σχολής μαγειρικής όπου η Αργυρώ θέλησε να τιμήσει τον καλό της φίλο και συνάδελφο με ειδίκευση στη ζαχαροπλαστική, Στέλιο Παρλιάρο.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με τον Chef Μιχάλη Ντουνέτα, στην εκδήλωση που παρευρέθηκε.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR