counter

Ο παρουσιαστής μιλάει για τις κρίσιμες ώρες που έζησε στην εντατική

Ο παρουσιαστής μιλάει για τις κρίσιμες ώρες που έζησε στην εντατική
Ο παρουσιαστής μιλάει για τις κρίσιμες ώρες που έζησε στην εντατική

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΚΙΤΖΗΣ

Ο παρουσιαστής, μιλάει για πρώτη φορά, και περιγράφει τις ώρες που πέρασε στην εντατική, την μάχη που έδωσαν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή και πως σήμερα, χαμογελά και πάλι στη ζωή!

Να θυμίσουμε, ότι ο Θοδωρής Ρακιτζής, κατά την διάρκεια των Αυγουστιάτικων διακοπών του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Καλαμάτας (από την τηλεοπτική του συμπαρουσιάστρια στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, Αλεξία Γεωργίου) όταν αισθάνθηκε δυνατούς πόνους στο στήθος. Οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα και λίγες ημέρες αργότερα, του τοποθέτησαν μπαλονάκι.

Σήμερα ο Θοδωρής Ρακιτζής, χαίρει άκρας υγείας και μιλώντας στην εφημερίδα Espresso δήλωσε: "Ευχαριστώ πολύ όλους τους γιατρούς μου, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη που μου συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή που το έμαθε, μιας και ήταν στο πλευρό μου αυτή την δύσκολη στιγμή. Επίσης κοντά μου ήταν ο Μιχάλης Ρακιντζής, που παρ’ ότι δεν έχουμε συγγένεια –αν και πολλοί μας αποκαλούν ξαδέλφια- εγω λέω ότι είμαστε αδέλφια από επιλογή και μάλιστα μου φέρθηκε ανώτερα και από αδελφός. Ένα δημόσιο ευχαριστώ θέλω όμως να πω στην Αλεξία Γεωργίου που ήταν δίπλα μου, όπως και ο γιός μου".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR