counter

"Θα επέστρεφα στην Ελλάδα, αν μου δινόταν η ευκαιρία να παίξω σε αρχαία ελληνική τραγωδία"

"Θα επέστρεφα στην Ελλάδα, αν μου δινόταν η ευκαιρία να παίξω σε αρχαία ελληνική τραγωδία"
"Θα επέστρεφα στην Ελλάδα, αν μου δινόταν η ευκαιρία να παίξω σε αρχαία ελληνική τραγωδία"

Άνθιμος Ανανιάδης

Ο Άνθιμος Ανανιάδης έγινε Anthem Moss και έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική, όπου και εργάζεται. Προσηλωμένος στο στόχο του για διεθνή καριέρα, ζώντας παράλληλα ένα μεγάλο έρωτα, ο ηθοποιός μίλησε στη εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" (όπου δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες) και τη Δέσποινα Καμπούρη για τα όνειρά του.  

H επιλογή του να εγκαταλείψει την Ελλάδα και η δικαίωση

"Έφυγα γιατί είχα την ανάγκη να μάθω τον εαυτό μου καλύτερα, ήθελα να ζήσω έναν διαφορετικό συναγωνισμό, μια αλλιώτικη κουλτούρα, πράγματα που δεν είχα συναντήσει ποτέ έως τότε. Και νομίζω ότι η δοκιμασία αυτή με έκανε καλύτερο άνθρωπο […] Στην Αμερική δικαιώνεσαι καθημερινά, διότι ο αγώνας σ’ αυτή τη χώρα είναι πολύ δυνατός και σκληρός. Όμως και η ανταμοιβή είναι μεγαλύτερη. Για παράδειγμα, πριν από λίγες ημέρες μου ανακοίνωσαν ότι πήρα τον ρόλο του Ντόριαν Γκρέι σε μια θεατρική παράσταση… Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου πράγματα οπουδήποτε."

Άνθιμος ΑνανιάδηςΟ έρωτας στη ζωή του

"Πάνω απ’ όλα για μένα μετρά η προσωπική μου ευτυχία. Έχω σχέση με μια πολύ όμορφη κοπέλα και είμαι πολύ ερωτευμένος. Αυτό μου δίνει δύναμη και η δουλειά μου γίνεται καλύτερα… Τι λένε Τζο και τη γνώρισα στο διαφημιστικό της Levi’s. Ήταν πολύ ξαφνικό, δεν το περίμενα. Η Τζο έχει ένα κατάστημα στο Los Angeles και γενικώς ασχολείται με τις επιχειρήσεις. Είναι κούκλα και πολύ έξυπνη. Είμαστε δυόμιση χρόνια μαζί και πολύ ευτυχισμένοι. Μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι, αλλά προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε τον γάμο."

 

 

 

 

 

 

 

Η καριέρα που ονειρεύεται

"Ποιος θα δεν ήθελε να γίνει παγκοσμίου φήμης star. Θα ήθελα πολύ να κάνω μια μεγάλη καριέρα όχι μόνο στην Αμερική, αλλά παγκοσμίως. Τώρα ετοιμάζω κάτι στη Γαλλία και την επόμενη χρονιά θα παίξω σε μια ταινία στην Ισπανία- αν και η τοποθεσία δεν παίζει ρόλο, εκείνο που μετράει πάνω απ’ όλα είναι το έργο."

Τα “διαδικαστικά” για να κάνει καριέρα στην Αμερική

"Έχω δύο μάνατζερ, ένα ατζέντη, δύο δικηγόρους και έναν άνθρωπο για δημόσιες σχέσεις. Πληρώνονται με ποσοστά. Δεν μου μένουν πολλά λεφτά, αλλά έχω συμβιβαστεί, είναι και αυτό μέρος της δουλειάς μου. Όμως είναι σημαντικό να έχεις μια καλή ομάδα γύρω σου που να πιστεύει σε σένα. Εγώ άλλαξα πολλούς μάνατζερ μέχρι να βρω την κατάλληλη σύνθεση."

Η άποψή του για τους έλληνες ηθοποιούς που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό

"Σέβομαι απόλυτα τον αγώνα και την προσωπική προσπάθεια του καθενός. Ακόμα και το να μπεις στο αεροπλάνο και να φύγεις στο άγνωστο, αφήνοντας πίσω την ασφάλεια της πατρίδας, είναι πολύ σημαντικό και γενναίο… Εγώ έχω παίξει σε εννιά ανεξάρτητες μεγάλου μήκους ταινίες μέχρι σήμερα, όμως δεν βγαίνω στην αγορά να το διαλαλήσω. Αυτά είναι πράγματα που μπορεί να μάθει κανείς στην Ελλάδα κατά τύχη. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω επίδειξη."

Για ποιο λόγο θα επέστρεφε στην Ελλάδα

"Νομίζω ότι αν μου πρότειναν κάτι που θα με ενδιέφερε πολύ, θα ερχόμουν πίσω στην πατρίδα. Για παράδειγμα, θα ήθελα να εκφραστώ με έναν πιο "αρχαιοελληνικό" τρόπο υποκριτικής. Θα ήθελα πολύ να κάνω τραγωδία, θα ήθελα πολύ να παίξω στο Ηρώδειο."

Η σχέση του με τον Κώστα Βουτσά

"Μιλάμε στο τηλέφωνο. Είναι πολύ περήφανος για μένα και τον αγαπώ πάρα πολύ. Ήταν από τους πρώτους που με συμβούλεψαν να κυνηγήσω το όνειρό μου στην Αμερική."

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR