counter

Μόνο στο FTHIS.GR: "Μετακομίζει" το Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Όλες οι πρεμιέρες του Σεπτεμβρίου στον Alpha

Μόνο στο FTHIS.GR: "Μετακομίζει" το Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Όλες οι πρεμιέρες του Σεπτεμβρίου στον Alpha
Μόνο στο FTHIS.GR: "Μετακομίζει" το Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Όλες οι πρεμιέρες του Σεπτεμβρίου στον Alpha

Αλ Τσαντίρι Νιουζ


Μεγάλη κινητικότητα αυτές τις ημέρες στα studio Pro του Alpha με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Οι ημερομηνίες για τις πρεμιέρες των εκπομπών έχουν οριστικοποιηθεί, γι αυτό παρουσιαστές και δημοσιογράφοι εργάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη "πρώτη" τους εμφάνιση στις οθόνες μας για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Οι πρεμιέρες

Στις 24 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, επιστρέφει στους δέκτες μας το "Δέστε τους" με τον Νίκο Μουτσινά, τη Μαρία Ηλιάκη, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Δάσκαλο.

Η Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή "Μες την καλή χαρά" θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 το πρωί, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί επίσημα το νέο team των συμπαρουσιαστών της.

Η Άση Μπήλιου θα συνεχίσει για πέμπτη συνεχή χρονιά να μας ενημερώνει με έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις. Το "Star System" θα ξεκινήσει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Η μετακόμιση του Λάκη

Ωστόσο, στα κεντρικά του Alpha υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που "έπεσε" πριν από λίγο καιρό στο τραπέζι των συσκέψεων των στελεχών. Αυτή αφορά τη μετακόμιση της παραγωγής του  "Αλ Τσαντίρι Νιούζ" στην Κάντζα, από τα studio του Channel 9 στον Ταύρο, όπου βρίσκεται τώρα.

Η ιδέα, όπως λένε ασφαλείς πληροφορίες του FTHIS.GR, φαίνεται να βρίσκει θετικό και τον Λάκη Λαζόπουλο. Άλλωστε, το γραφείο του βρίσκεται στον Alpha, όπως επίσης και οι συνεργάτες του στο "tospirto.net”.

Επίσης, η πρόσβαση στην Κάντζα για το κοινό του Λάκη Λαζόπουλου θα είναι πιο εύκολη, ενώ τα μέτρα ασφαλείας εισόδου στο κτίριο είναι πιο αυστηρά και θα υπάρχει καλύτερος έλεγχος. Αν συμβεί αυτό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν είναι καθόλου απίθανο να μεταφερθεί, αμέσως μετά, και το Channel 9 στους ίδιους χώρους. Ωστόσο, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR