counter

Η 4 μηνών κόρη διάσημης τραγουδίστριας ποζάρει με μαγιό!

Η 4 μηνών κόρη διάσημης τραγουδίστριας ποζάρει με μαγιό!
Η 4 μηνών κόρη διάσημης τραγουδίστριας ποζάρει με μαγιό!

Jessica Simpsom

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

H Jessica Simpson δεν μπορεί να εμφανιστεί ακόμα με μπικίνι, γιατί, όπως δήλωσε η ίδια, δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, φρόντισε να το φορέσει στην 4 μηνών κόρη της.

Η 32χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στο show της Katie Couric, όπου ήταν καλεσμένη, την πρώτη φωτογραφία με μαγιό της Maxwell: η μικρή φορούσε ένα πλεκτό κίτρινο μπικίνι.

Αυτή ήταν η πρώτη συνέντευξη της Jessica Simpson μετά τη γέννηση της κόρης της και παραδέχτηκε ότι δεν πίστευε ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Jessica Simpsom
Η τραγουδίστρια έχει γίνει πολλές φορές στόχος δημοσιευμάτων που την κρίνουν για τα παραπανίσια κιλά που είχε στη διάρκεια της καριέρας της.

"Οι γιατροί μου έλεγαν ότι μόλις γεννήσω, θα χάσω αμέσως τα κιλά. Τελικά, όταν βγήκε το μωρό, δεν έφυγαν τα κιλά.

Η αγάπη μου για τη ζάχαρη δεν βοηθάει καθόλου. Ειδικά αυτή την περίοδο που θηλάζω, έχω φάει περισσότερη σοκολάτα απ’ ότι σε όλη μου τη ζωή".




H Jessica πήγε στη συνέντευξη μαζί με τον αγαπημένο της και πατέρα της Maxwell, Eric Johnson, και παραδέχτηκε ότι δεν έχουν ορίσει ακόμα ημερομηνία γάμου. Ωστόσο, η ίδια δήλωσε: "Αυτός είναι ο μπαμπάς του μωρού. Εκείνος του αλλάζει τις πάνες".
Jessica SimpsomJessica Simpsom


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR