counter

O Brad Pitt μιλάει για την Angelina, τον επερχόμενο γάμο τους, τον αρραβώνα και τα...όπλα!

O Brad Pitt μιλάει για την Angelina, τον επερχόμενο γάμο τους, τον αρραβώνα και τα...όπλα!
O Brad Pitt μιλάει για την Angelina, τον επερχόμενο γάμο τους, τον αρραβώνα και τα...όπλα!

Βrad Pitt

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Πέρασαν μερικές δεκαετίες από τη στιγμή που ένα γοητευτικό, κατάξανθο αγόρι από το Μισούρι έφτασε στο Los Angeles με 300 δολάρια στη τσέπη του ξεθωριασμένου του τζιν.

Μετά απο δεκάδες εμπορικά επιτυχημένες ταινίες, τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, εκατομμύρια θαυμάστριες να παραληρούν στο όνομά του, ο Brad Pitt αποδεικνύει χρόνο με το χρόνο ότι δεν τον ενδιαφέρει η εικόνα του γόη.

Προτιμάει να μιλάει για πολιτική, για τον πλανήτη, για τους ταλαιπωρημένους λαούς και πού και πού για την αρραβωνιστικιά του, πλέον, Angelina Jolie.

Ο διάσημος ηθοποιός μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποφάσισε να πει το ναι σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε σήμερα από την βρετανική εφημερίδα "Daily Mail".

Ανάμεσα στα πολλά θέματα που συζήτησε με τον δημοσιογράφο ήταν το θέμα της οπλοκατοχής. Η θέση του Pitt, ίσως να προκαλεί και να έρχεται κόντρα στο προφίλ του ανθρώπου που χτίζει με τα χέρια του σπίτια στην Νέα Ορλέανη για τους άστεγους που άφησε πίσω του ο τυφώνας Κατρίν.

"Η Αμερική είναι μια χώρα ταυτισμένη με τα όπλα. Ζούμε σε ένα κόσμο βίας. Δεν συμφωνώ με την προσπάθεια να το κρύψουμε ή να συγκαλύψουμε. Θα ακουστεί περίεργο, αλλά νιώθω καλύτερα όταν κρατάω όπλο.

Και ενώ θεωρείται ένας από τους αντισυμβατικούς και επαναστάτες stars του Hollywood, ο ίδιος δεν πιστεύει ότι ο ελαστικοί νόμοι της Αμερικής για την κατοχή όπλου πρέπει να αλλάξει.
Βrad Pitt

Πήρα το πρώτο μου αεροβόλο όταν ήμουν στο νηπιαγωγείο. Έπιασα στα χέρια μου το πρώτο κυνηγητικό όπλο στην ηλικία των έξι. Είχε πυροβολήσει με όπλο στην ηλικία  των οκτώ και σκεφτείτε ότι μεγάλωσα σ’ ένα αρκετό ήρεμο περιβάλλον.

"Όταν συνέβη το μακελειό στο Ντένβερ ήμουν στην Αγγλία και άκουσα για ακόμη μια φορά τη συζήτηση για την κατοχή όπλων. Και ήξερα πως θα τελείωνε αυτή η συζήτηση.
Αν εμείς οι καλοί το αφήσουμε στην τύχη του, οι κακοί θα εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στα όπλα".







Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το που θα γιορτάσει τα γενέθλια των 50 χρόνων του.
"Όταν φτάσεις στην ηλικία μου και έχεις οικογένεια και παράλληλα κάνεις ένα επάγγελμα που απολαμβάνεις, τότε νιώθεις ότι είσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Αυτή τη στιγμή, νιώθω ότι είμαι στο σωστό μέρος. Πολλές φορές όμως αναρωτιέμαι πως πρέπει να τα μεγαλώσω. Τι ευκαιρίες και μαθήματα πρέπει να τους δώσω; Αυτη η σκέψη καταλαμβάνει το μεγαλύτερο της ημέρας μου. Τελικά η καλύτερη εκπαίδευση που μπορώ να τους δώσω είναι τα ταξίδια μας και η διαμονή μας σε διάφορες πόλεις του κόσμου".
Βrad Pitt

Η οικογένεια Pitt με κατοικίες στη Γαλλία, στο Λος Άντζελες και τη Νέα Ορλεάνη, δεν έχει μόνο ένα τόπο διαμονής, ενώ παράλληλα η οικογένεια ταξιδεύει κάθε φορά που ένας από τους δύο γονείς πρέπει να μετακομίσει για λίγο σε άλλη χώρα για τα γυρίσματα κάποιας ταινίας.

Ο Pitt για ακόμη μια φορά αναφέρεται εγκωμιαστικά στη γυναίκα της ζωής, Angelina Jolie.

"Ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι διάλεξα μια καλή μητέρα για τα παιδιά μου. Θέλω την έγκρισή της για τα πάντα. Η Angelina είναι δύναμη. Θέλω να είναι υπερήφανη για τον άντρα της".

Και πώς να μην είναι με τέτοιες δηλώσεις!

Όσο για τον επικείμενο γάμο τους, δεν αποκάλυψε ημερομηνία, αλλά η ώρα, σύμφωνα με τα κοντινά πρόσωπα του ζευγαριού, δεν αργεί να έρθει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR