counter

Δέκα μέρες μετά το γάμο τους: Η Κατερίνα τραγουδούσε και ο Παναγιώτης τη χειροκροτούσε

Δέκα μέρες μετά το γάμο τους: Η Κατερίνα τραγουδούσε και ο Παναγιώτης τη χειροκροτούσε
Δέκα μέρες μετά το γάμο τους: Η Κατερίνα τραγουδούσε και ο Παναγιώτης τη χειροκροτούσε

Στη "μουσικοθεατροπαρανοϊκή" παράσταση «Ένας Τρελλός» εμφανίστηκε χθες βράδυ η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, πρώτη φορά μετά τον γάμο τους. Η τραγουδίστρια  συμμετείχε στη συναυλία του τραγουδιστή και τραγουδοποιού  Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και ο σύζυγός της ήταν εκεί για να την εμψυχώσει.

Το ζευγάρι έφτασε μαζί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων πολύ πριν φτάσουν οι φωτογράφοι και πέρασε στα καμαρίνια χωρίς να γίνει αντιληπτό. Όταν η Κατερίνα ανέβηκε στη σκηνή, ο Παναγιώτης μαζί με κάποιους φίλους του ζευγαριού, καθώς και άλλους συμμετέχοντες, κάθισε στα καθίσματα στο πλάι της σκηνής ώστε να παρακολουθήσει τη σύζυγό του.

Η Κατερίνα αμέσως μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή της κατέβηκε από τη σκηνή, πόζαρε στους φωτογράφους μόνη της, αλλά και με κάποιους άλλους celebrities και συμμετέχοντες. Η ηθοποιός παρέμεινε μέχρι το τέλος της βραδιάς όπου και αποχώρησε με τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Οι δυο τους συνεχίζουν και μετά τον γάμο να κρατούν ένα χαμηλό προφίλ και να μην εμφανίζονται μαζί παρά μόνο όταν δεν μπορούν να το αποφύγουν.

Άνθρωποι που βρέθηκαν στα παρασκήνια μετέφεραν αποκλειστικά στο FTHIS.GR το κλίμα της βραδιάς σχετικά με το ζευγάρι: " Ο θαυμασμός και ο ενθουσιασμός του Παναγιώτη όταν είδε τη σύζυγό του στη σκηνή δεν κρυβόταν. Την χειροκροτούσε για αρκετή ώρα.  Όταν ολοκλήρωσε την εμφάνιση της και κατέβηκε, κάθισε κοντά του και εκείνος ήταν τρυφερός μαζί της. Οι δυο τους μιλούσαν και έκαναν πλάκα με τους φίλους τους. Κανένας φωτογράφος όμως δεν αντιλήφθηκε τον Παναγιώτη Πιλαφά γιατί και εκείνος δεν έκανε καμία κίνηση ώστε να τραβήξει την προσοχή τους".

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν ήταν ο Κρατερός Κατσούλης, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης, η Νάντια Μπουλέ , ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο Βασίλης Καζούλης, οι  Magica de Spell, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Σπύρος Γραμμένος και πολλοί άλλοι.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη βραδιά...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR