counter

Ο Νίκος Αλιάγας έκανε "ρεκόρ" και βραβεύτηκε! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Ο Νίκος Αλιάγας έκανε "ρεκόρ" και βραβεύτηκε! (Δείτε τις φωτογραφίες)
Ο Νίκος Αλιάγας έκανε "ρεκόρ" και βραβεύτηκε! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Νίκος Αλιάγας

Το βράδυ της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου, ο διάσημος έλληνας παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας τιμήθηκε με άλλη μια διάκριση. Ο Νίκος παρέλαβε το ειδικό βραβείο του εβδομαδιαίου περιοδικού CBNews, για την εκπομπή του "The Voice", την οποία παρουσίαζε στο κανάλι TF1 κάθε Σάββατο την περασμένη σεζόν.

Οι διακρίσεις που απονέμονται σε ειδική εκδήλωση από το περιοδικό θεωρούνται ως το κορυφαίο γεγονός για το χώρο των media και της διαφήμισης στη Γαλλία.

Και πως να μην ξεχωρίσει το "The voice" και να μην βραβευτεί ως "Το καλύτερο show του 2012", όταν ο μέσος όρος των τηλεθεατών που το παρακολουθούν κάθε εβδομάδα είναι 8,5 εκατομμύρια και η πρεμιέρα του συγκέντρωσε 9,2 εκατομμύρια τηλεθεατές την περασμένη σεζόν! Μάλιστα ήταν το κορυφαίο show στην τηλεθέαση κάθε εβδομάδα και για τα 15 επεισόδια που προβλήθηκαν, αφού η δεύτερη εκπομπή συγκέντρωνε μέσο όρο τηλεθεατών γύρω 4 εκατομμύρια.

Το "The Voice 2" θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του 2012 και ο Νίκος Αλιάγας αναμένεται και για την καινούρια σεζόν να χρισθεί ξανά "παρουσιαστής της χρονιάς".

Το βραβείο που δόθηκε στον παρουσιαστή 

Νίκος Αλιάγας

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR