counter

Ο γνωστός hair stylist σε μια ανατρεπτική συνέντευξη: Ο θάνατος της φίλης του, οι... Barbie του και ο Γιάννης Λάτσιος! (video)

Ο γνωστός hair stylist σε μια ανατρεπτική συνέντευξη: Ο θάνατος της φίλης του, οι... Barbie του και ο Γιάννης Λάτσιος! (video)
Ο γνωστός hair stylist σε μια ανατρεπτική συνέντευξη: Ο θάνατος της φίλης του, οι... Barbie του και ο Γιάννης Λάτσιος! (video)

Τρύφωνας Σαμαράς

Καλεσμένος στο ανανεωμένο FTHIS TV, το απόγευμα της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου, ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο επιτυχημένος hair stylist μίλησε για το δύσκολο διάστημα που περνάει λόγω του πρόσφατου θανάτου της φίλης και προστατευόμενης του, Μαργαρίτας, θυμήθηκε ευχάριστες στιγμές από το Dancing With The Stars και απάντησε χωρίς να διστάσει στις αδιάκριτες ερωτήσεις των τηλεθεατών.

Ο θάνατος της Μαργαρίτας

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε στην απώλεια της φίλης του: “Πραγματικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί αυτό το κορίτσι το είχα σαν τη μικρή μου αδελφή. Πρέπει να τονίσω πως η μητέρας της στάθηκε σαν βράχος μέσα σε όλο αυτό, γιατί κράτησε και 7 χρόνια αυτή η προσπάθεια. Όσα χρόνια ακριβώς έχει φύγει και η μητέρα μου από τη ζωή. Τότε γνώρισα τη Μαργαρίτα και θυμάμαι πάντα το αρκουδάκι που κρατούσε… Αυτό το κρατούσε πάντα η Μαργαρίτα στο στήθος της, για να καλύπτει το σημείο του στήθους που της είχαν αφαιρέσει”.

Τι συνδέει την Ευγενία Μανωλίδου, τη Μιμή Ντενίση και τη Naomi Cambel.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του ως κομμωτής των πιο διάσημων προσώπων της ελληνικής showbiz έχει χτενίσει δεκάδες διάσημες κυρίες. Ποιες ξεχωρίζει και γιατί; “Εμένα μου αρέσουν οι αληθινές γυναίκες. Αυτές που φέρονται, όπως είναι και στην πραγματική τους ζωή. Μου αρέσει πολύ η Ευγενία Μανωλίδου. Είναι αγαπημένη και φίλη μου. Νομίζω ότι κάπου κάπου χρειαζόμαστε να κάνουμε και μια αποχή από τα τηλεοπτικά, όπως κάνει η Ευγενία. Φέτος, όμως, ήταν στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και έσκισε! Επίσης, μου αρέσει πολύ η Μιμή Ντενίση. Πολύ γλυκιά και αληθινή γυναίκα. Από τις ξένες που έχω χτενίσει μού άρεσε η Ναόμι. Πάντα φορούσε, βέβαια, extentions. Κόβει τα μαλλιά της πολύ κοντά και βάζει extentions από τη ρίζα, γιατί είναι πολύ σγουρά. Έχουν συνηθίσει και πάνε σε εξειδικευμένους κομμωτές” είπε χαρακτηριστικά.

Οι αναμνήσεις από το Dancing With The Stars

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε και για την εμπειρία του στο Dancing With The Stars: “Θα ξαναπήγαινα στο Dancing With The Stars. Ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που έχω κάνει. Ένιωθα το studio σαν το σπίτι μου. Επίσης, ένιωθα και το κοινό να με αγαπάει. Μου αρέσει πολύ να νιώθω ότι με αγαπάνε. Τελικά, νομίζω ότι και ο Γιάννης Λάτσιος με λάτρευε! Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά και εκείνον και όλο τον ΑΝΤ1, γιατί από το Dancing φάνηκαν πολλά. […] Για την ηλικία μου, πολύ καλός ήμουν. Εκεί ήταν όλοι 25 με 30. Όταν έχεις περάσει μια ηλικία είναι και λίγο δύσκολο όλο αυτό”.

Δείτε ακόμη όσα συζήτησαν, όταν μίλησαν μέσω skype με την παρτενέρ του στο show, Κλόντια Άννα Στόγια!

“Το ιδανικό μου μοντέλο ήταν οι Barbie μου”

Τέλος, ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε στις ερωτήσεις των τηλεθεατών της εκπομπής. Δείτε τον να παραδέχεται πως το ιδανικό του μοντέλο στα παιδικά του χρόνια ήταν οι κούκλες του: “Το αγαπημένο μου παιδικό παιχνίδι είναι η Barbie φυσικά. Μην γελάς, αυτό είναι! Τις κούρευα από την αρχή, άρχισα να τις χτενίζω. Για εμένα η Barbie ήταν το ιδανικό μοντέλο”. Ακόμη, ποια είναι η σχέση του με τον συνονόματο πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και ποιο είναι κατά τη γνώμη του το πιο sexy σημείο του σώματός του;

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR