counter

Πραγματοποιεί την υπόσχεση που έδωσε στην καλύτερή της φίλη...

Πραγματοποιεί την υπόσχεση που έδωσε στην καλύτερή της φίλη...
Πραγματοποιεί την υπόσχεση που έδωσε στην καλύτερή της φίλη...

Φαίη  Πολύξένη

Η Πολυξένη Καραμίχα με τη Φαίη Σκορδά από παλαιότερες ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές τους

Η Φαίη το έλεγε εδώ και πολλά χρόνια στην Πολυξένη, για την ακρίβεια εφτά… “Εγώ θα σε παντρέψω και θα βαφτίσω τα παιδιά σου”. Τότε ήταν ακόμη στο “Μακεδονία TV”, η μία παρουσιάστρια, η άλλη αρχισυντάκτρια. Δέθηκαν αμέσως. Η Πολυξένη ήταν η εξ’ απορρήτων της Φαίης. Ο φύλακας άγγελος της στο γραφείο, η κολλητή της στη διασκέδαση, το μαξιλάρι που απορροφούσε τους κραδασμούς που έχει μια απαιτητική καριέρα. Ήταν εκείνη που έμενε στο σπίτι της για να την προσέχει τα βράδια όταν η παρουσιάστρια είχε χτυπήσει το κεφάλι και χρειαζόταν συνεχώς έναν άνθρωπο δίπλα της. Ήταν το πρώτο άτομο που τηλεφώνησε για να της πει για την πρόταση της Ζήνας Κουτσελίνη. Και ήταν εκείνη, που ήθελε να έχει στο πλευρό της, πιέζοντάς την να αφήσει το Μακεδονία TV, τη Θεσσαλονίκη, τη ζωή της στην πόλη τους και να την ακολουθήσει στην πρωτεύουσα.

Η φιλία τους σφυρηλατήθηκε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ανάμεσα σε πολλές δύσκολες στιγμές και σε- σαφώς- λιγότερες χαρές! Αγωνία, ατελείωτες ώρες δουλειάς, αλλά και γέλια, βόλτες για καφέ, διασκέδαση. girl talk όλο το βράδυ στα κινητά.

Η Πολυξένη έμαθε πρώτη για τον Γιώργο Λιάγκα, η Πολυξένη έμαθε πρώτη για την πρόταση από το MEGA. Ήταν και εξακολουθεί να είναι μία από τις σταθερές στη ζωή της παρουσιάστριας. Η αθόρυβη φίλη, το απάνεμο λιμάνι, ο άνθρωπος ένα βήμα πίσω της.

Δύο χρόνια μετά, η Πολυξένη αποφάσισε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο άνθρωπος της ήταν εκεί και την περίμενε. Έκανε υπομονή όταν εκείνη θέλησε να ακολουθήσει τη Φαίη στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής και των δύο.

Όταν τελικά τα κατάφεραν, όταν ένιωσαν πως ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση, η Πολυξένη πλέον “κοιτούσε” βόρεια. Επέστρεψε στο Μακεδονία TV, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον άνδρα της ζωής της και πριν από εννέα, περίπου, μήνες έφερε στον κόσμο τον “καρπό τους έρωτα τους”.

Η Φαίη βαφτίζει το αγοράκι της Πολυξένης στις 15 Σεπτεμβρίου, στην ιδιαίτερη πατρίδα της δεύτερης, στο Μέτσοβο. Πλέον, τα δύο κορίτσια που συνέδεσαν τη μοίρα τους με τρόπο τόσο “μαγικό”, θα έχουν και ένα ακόμη πρόσωπο να τις ενώνει. Τον μικρό Γιώργο που πλέον θα έχει πνευματική μαμά τη Φαίη και θα είναι πάντα η ζωντανή απόδειξη της παντοτινής φιλίας και αγάπης της μίας για την άλλη.

Η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα

Πολυξένη

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR