counter

Οι τάσεις φυγής του προκαλούν... παγκόσμια αναταραχή

Οι τάσεις φυγής του προκαλούν... παγκόσμια αναταραχή
Οι τάσεις φυγής του προκαλούν... παγκόσμια αναταραχή

Ρονάλντο

“Είμαι στεναχωρημένος για ένα επαγγελματικό θέμα και ο σύλλογος ξέρει γιατί. Γι’ αυτό το λόγο δεν πανηγύρισα τα γκολ που πέτυχα, επειδή δεν είμαι χαρούμενος. Το γνωρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου”. Αυτές οι δηλώσεις του Christiano Ronaldo έγιναν αφορμή να πάρουν “φωτιά” τα media παγκοσμίως! Ο super star της Ρεάλ Μαδρίτης αναστάτωσε οπαδούς και… εχθρούς με τις δηλώσεις του, αμέσως μετά το ματς των “μερέγκες” εναντίον της Γρανάδα, όπου και σκόραρε το 149ο και το 150ο του γκολ, αλλά δεν τα πανηγύρισε!

Στις δηλώσεις του, πάντως, ξεκαθάρισε πως “δεν έχει να κάνει με τον Iniesta (από τον οποίο έχασε τον τίτλο του Ευρωπαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς). Δεν θα μιλήσω άλλο για αυτό και τώρα θα συγκεντρωθώ στο επόμενο ματς της εθνικής Πορτογαλίας. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από αυτό. Οι άνθρωποι του συλλόγου ξέρουν, δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω”.

Τα ισπανικά media αναφέρουν πως ο CR7 είχε ένα ραντεβού με τον πρόεδρο του club, Florentino Perez, όπου και του γνωστοποίησε πως θέλει να φύγει από την ομάδα, επειδή νιώθει πως δεν έχει την πλήρη στήριξη των ανθρώπων της ομάδας και για αυτό δεν αισθάνεται χαρούμενος.

Κάποια ρεπορτάζ από την Ιβηρική χερσόνησο αναφέρουν πως ο super star είναι στεναχωρημένος καθώς δεν του έχουν προτείνει, εδώ και τρία χρόνια, αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ο Christiano Ronaldo πέταξε σήμερα το πρωί για την Πορτογαλία, για να ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του, για τους αγώνες εναντίον του Λουξεμβούργου και του Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Μάλιστα, ο πορτογάλος άσος ακύρωσε την εμφάνιση του σε εκδήλωση της πρώτης του ομάδας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφιερωμένη στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Από τον Γιώργο Πράτανο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR