counter

Γράφει και σκηνοθετεί τη σχέση της με τον Πασχάλη Τσαρούχα!

Γράφει και σκηνοθετεί τη σχέση της με τον Πασχάλη Τσαρούχα!
Γράφει και σκηνοθετεί τη σχέση της με τον Πασχάλη Τσαρούχα!

Θεοφανία Παπαθωμά

Η Θεοφανία Παπαθωμά επιστρέφει και μάλιστα πίσω από την κάμερα, για δεύτερη φορά. Η σύζυγος του Πασχάλη Τσαρούχα είναι η δημιουργός της μικρού μήκους ταινία, η "Επέτειος". Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία μιας σχέσης, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι του διάσημου ζευγαριού. Μάλιστα, οι δυο τους είναι και οι πρωταγωνιστές του φιλμ.

Απαντώντας στη δημοσιογράφο Τίνα Μανδηλαρά, της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", η Θεοφανία Παπαθωμά επισημαίνει για τη συνεργασία της με τον σύζυγό της…

“Μπορεί να είμαστε ζευγάρι αλλά ως επαγγελματίες διαχωρίζουμε τα προσωπικά μας από τα επαγγελματικά μας”. Η δημοσιογράφος τη ρωτάει αν, ως σκηνοθέτις ήταν αυστηρή απέναντί του… "Όχι, καθόλου. Δεν είμαι σκληρή, αλλά το αντίθετο. Τον ακούω κάθε φορά που έχει κάτι να παρατηρήσει".

Η sexy ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτις, έχει κερδίσει ήδη ένα βραβείο στο "Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους" της Δράμας με το "Φύγε εσύ, έλα εσύ". Η δεύτερη ταινία της, έχει αυτοβιογραφικά στοιχεία;

"Δεν είναι αυτοβιογραφική, αλλά περιλαμβάνει κάποια κοινά μας στοιχεία, πράγμα φυσικό. Η στιγμή όπου το ζευγάρι αναπολεί παρέα με ένα κοινό ταξίδι στην Τυνησία, οι αναμνήσεις που έχουν από μια βόλτα στη βροχή, την ώρα που η θέα και μόνο μιας πολυθρόνας τους οδηγεί σε ένα ταξίδι στο παρελθόν, όλα αυτά είναι δικά μας ενσταντανέ"!

Η φωτογραφία είναι από τη σκηνή της ταινίας.  

Θεοφανία Παπαθωμά

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR