counter

Επιστρέφει στην τηλεόραση και δηλώνει: “Προσπάθησα να μην κάνω εκπτώσεις. Αν μπορούσα, ίσως να μην έκανα τη δεύτερη σεζόν με τον Χαριτάτο”

Επιστρέφει στην τηλεόραση και δηλώνει: “Προσπάθησα να μην κάνω εκπτώσεις. Αν μπορούσα, ίσως να μην έκανα τη δεύτερη σεζόν με τον Χαριτάτο”
Επιστρέφει στην τηλεόραση και δηλώνει: “Προσπάθησα να μην κάνω εκπτώσεις. Αν μπορούσα, ίσως να μην έκανα τη δεύτερη σεζόν με τον Χαριτάτο”

Γιώργος Καραμέρος

Στο FTHIS TV βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καραμέρος, το βράδυ της Πέμπτης 30 Αυγούστου. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 μίλησε για την παλαιότερη συνεργασία του με τον Σπύρο Χαριτάτο, τη νέα του εκπομπή, τον γάμο του, αλλά και την ενασχόλησή του με την πολιτική.

“Προσπάθησα να μην κάνω εκπτώσεις”

Ο Γιώργος Καραμέρος θυμήθηκε την εποχή που παρουσίαζε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 “10 με 1 μαζί”, παρέα με τον Σπύρο Χαριτάτο: “Νομίζω τελικά η απάντηση στο αν μετάνιωσε κάτι για μια δουλειά, κάποιος μπορεί να τη δώσει λίγο πριν πεθάνει, διότι πάντα έχει κάνει το καλύτερο βάσει των συνθηκών και των δεδομένων που είχε. Οπότε, ο βαθμός της επιτυχίας κρίνεται από το πόσο προσπάθησες, ποιες συνθήκες είχες και τι εφόδια, τι δυνατότητες και πού μπορείς να φτάσεις, με μικρούς στόχους και προσπάθεια. Προσπάθησα να μην κάνω εκπτώσεις στο δημοσιογραφικό μου κομμάτι. Θα μπορούσα να μείνω ατσαλάκωτος και να με ξέρουν λιγότεροι άνθρωποι. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, αλλά ήμουν άπειρος σε αυτό και έτσι έμεινα ευτυχώς!”.

Το κεφάλαιο πολιτική

Για την πρόσφατη απόφασή του να ριχτεί στον πολιτικό στίβο και την υποψήφιότητά του για βουλευτής με το κόμμα των “Οικολόγων Πράσινων”, ο ίδιος ανέφερε: “Εγώ διαλέγω εδώ και χρόνια πως πολιτική και οικολογία, ο σεβασμός στη φύση είναι μία λύση στα προβλήματά μας. Αλλά δεν θα ήθελα να πολιτικολογήσω. Τα προβλήματα, βέβαια, είναι πάρα πολλά και ο κόσμος κοιτά την καθημερινότητά του, αλλά είναι μια συζήτηση που έχει ενδιαφέρον. Ήταν πάντως ευχάριστη εμπειρία η ενασχόλησή μου με τις εκλογές”. Μάλιστα, ο Γιώργος Καραμέρος αποκάλυψε πως γνωρίζεται με τον Αλέξη Τσίπρα από τα χρόνια της εφηβείας του, λόγω των συμμετοχών τους σε μαθητικές πολιτικές οργανώσεις της εποχής: “Ήταν πολύ ξεχωριστός και πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Τότε, βέβαια, ήμασταν παιδιά, περίπου 16 ετών”.

Τα 9 χρόνια γάμου

Ο ίδιος, βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγάπη που τρέφει για τη σύζυγό του, Τάνια Γκιώση, με την οποία το συγκεκριμένο βράδυ συμπλήρωσαν 9 χρόνια γάμου: “Νομίζω η συντροφικότητα και η αγάπη μεταξύ των ανθρώπων, ανεξαρτήτως του είδους του δεσμού, χρειάζεται. Είτε είναι γάμος είτε αγάπη είτε φιλία είτε συγγένεια. Νομίζω πως δεν έχουν περάσει κιόλας 9 χρόνια. Όταν έχεις παιδιά, επειδή έχω έναν γιο 5 ετών και μία κόρη τριών αντίστοιχα, νομίζω ότι είναι οι φάροι που σου θυμίζουν ότι η σχέση σου είναι μακρόχρονη. Δεν αισθάνομαι να με βαραίνουν τα χρόνια”.

“Μπορεί να μην έκανα τη δεύτερη σεζόν του 10 με 1 μαζί”

Ο Γιώργος Καραμέρος δεν δίστασε να απαντήσει και στις ερωτήσεις των τηλεθεατών της εκπομπής. Μάλιστα, όταν κάποιος από το κοινό τον ρώτησε αν μετάνιωσε κάτι από την τελευταία τηλεοπτική του παρουσία και συνεργασία με τον Σπύρο Χαριτάτο, εκείνος απάντησε πως δεν θα άλλαζε κάτι, δεδομένων των συνθηκών που υπήρχαν τότε, παρά ταύτα μπορεί και να μην δεχόταν να παρουσιάσει τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Τέλος δείτε, επίσης, τον Γιώργο Καραμέρο να μιλάει για τη νέα του εκπομπή στον ΑΝΤ1, αλλά και τις καλύτερες στιγμές του από τη συνεργασία του με τον σταθμό τα τελευταία χρόνια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR