counter

Γιατί αναβλήθηκε ο γάμος τους; Μόνο στο FTHIS.GR το μήνυμα που έστειλαν στους καλεσμένους!

Γιατί αναβλήθηκε ο γάμος τους; Μόνο στο FTHIS.GR το μήνυμα που έστειλαν στους καλεσμένους!
Γιατί αναβλήθηκε ο γάμος τους; Μόνο στο FTHIS.GR το μήνυμα που έστειλαν στους καλεσμένους!

Βιγκόπουλος

Μέσω sms και email στις αρχές Ιουλίου, ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος και η Νικόλ Κοτοβός ενημέρωναν τους καλεσμένους τους να "φυλάξουν" την ημερομηνία - "Save the date: 29 - 9 - 2012. The wedding of Achilles Vigopoulos and Nicole Kotovos" - για τον γάμο τους που αποφασίστηκε αιφνιδιαστικά μετά από ένα μήνα γνωριμίας.

Τώρα δύο μήνες μετά και ένα μήνα πρίν γίνει ο γάμος τους, με νέο μήνυμα ζητούν από τους καλεσμένους να "ελευθερώσουν" την ημερομηνία. Όπως πρώτη αποκάλυψε η εκπομπή FTHISTV, της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλλει τον γάμο του.

Το FTHIS.GR εξασφάλισε το μήνυμα που έστειλε το ζευγάρι και τους λόγους που επικαλείται για την αναβολή του γάμου: "Please free the date of September 29, 2012. We remain in love and engaged but have decided to change our wedding date, due to serious time constraints. We will inform you for the new date."

Δηλαδή: "Παρακαλούμε απελευθερώστε από το πρόγραμμά σας την 29η Σεπτεμβρίου 2012. Παραμένουμε ερωτευμένοι και αρραβωνιασμένοι, αλλά αποφασίσαμε να αλλάξουμε την ημερομηνία του γάμου μας, εξαιτίας σημαντικών χρονικών περιορισμών. Θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία".

Πολλοί μιλούν για δεύτερες σκέψεις του ζευγαριού, που ήρθαν μετά την αρχική παρόρμηση να παντρευτούν μέσα σε ένα μήνα γνωριμίας . Όπως και να έχει, ας ευχηθούμε να γίνει ότι είναι καλύτερο για εκείνους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR