counter

"H Ναταλία περνάει ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής της"

"H Ναταλία περνάει ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής της"
"H Ναταλία περνάει ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής της"

Θέμης Γεωργαντάς

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στην κάμερα του Star για την επιστροφή του “Μες στην καλή χαρά” στους τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά και την προσωπική ζωή της φίλης του, Ναταλίας Γερμανού.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός για την επιστροφή του στην τηλεόραση ανέφερε: “Μες στην καλή χαρά θα με δείτε τέλος Σεπτεμβρίου. Ακριβώς ημερομηνίες, βέβαια, δεν ξέρω. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, ειδικά ότι αφορά στη σύνθεση της εκπομπής. Εννοείται ότι θα είναι η Ναταλία μας κι εγώ”.

Σχετικά με τη φημολογούμενη αποχώρηση της Έλενας Παπαβασιλείου από το πάνελ της εκπομπής, ο ίδιος ανέφερε: “Δεν γνωρίζω αν θα είναι η Έλενα Παπαβασιλείου, δεν θα ήθελα να πω κάτι και να μην ισχύει”.

Σχετικά με τα προσωπικά της καλής του φίλης και συνεργάτιδάς του, Ναταλίας Γερμανού, ο Θέμης Γεωργαντάς είπε: “H Ναταλία είναι καλά σε οποιαδήποτε φάση της ζωής της. Είτε είναι ερωτευμένη είτε δεν είναι. Βρίσκει τον τρόπο στο αρνητικό να βρίσκει το θετικό, που πρέπει να το κάνουμε όλοι μας αυτό. Θα σου πω ότι η Ναταλία περνάει ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής της”.

Τέλος, για τη δική του προσωπική ζωή σχολίασε: “Δεν νομίζω πως έτσι όπως είμαι αυτήν την περίοδο, θα μπορούσα να έχω και χρόνο να ερωτευτώ. Καμιά φορά, βέβαια, αυτό είναι και μια μεγάλη μπούρδα. Αν σου σκάσει, δεν μπορείς να το κοντρολάρεις”.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR