counter

Έγινε ξανθιά και επιστρέφει ως εξωτική χορεύτρια για το Sin City 2

Έγινε ξανθιά και επιστρέφει ως εξωτική χορεύτρια για το Sin City 2
Έγινε ξανθιά και επιστρέφει ως εξωτική χορεύτρια για το Sin City 2

Jessica Alba

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Στον ρόλο που την έκανε διάσημη και την καθιέρωσε ως σύμβολο του σεξ στο μυαλό εκατομμυρίων αντρών είναι έτοιμη να επιστρέψει η Jessica Alba.

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της συνέχειας της ταινίας, "Sin City" και η 31χρονη ηθοποιός, αυτή την περίοδο, προετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδυθεί για δεύτερη φορά την εξωτική χορεύτρια Nancy Callahan.

Η Alba, που πλέον είναι παντρεμένη και μαμά δύο παιδιών, ξεκίνησε την μεταμόρφωσή της σε Nancy βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά. Μάλιστα, στο λογαριασμό της στο twitter έδωσε στους θαυμαστές της μια μικρή γεύση από την αλλαγή.

Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της ενώ βρισκόταν στο κομμωτήριο Estilo Salon του Λος Άντζελες, και ο διάσημος κομμωτής, Robert Ramos της είχε ήδη βάψει τα μαλλιά με το νέο χρώμα.
Jessica AlbaJessica Alba

 

 

 

 

 

 

 

 







Για την ηθοποιό δεν είναι η πρώτη φορά, που οι ανάγκες κάποιου ρόλου, την υποχρεώνουν να ανοίξει τα μαλλιά της. Το έχει τολμήσει ξανά για την πρώτη ταινία του "Sin City" αλλά και για το "Fantastic Four".

Η προετοιμασία για το ρόλο, όμως, δεν σταματάει στην αλλαγή στα μαλλιά. Σήμερα το πρωί ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία, που τη δείχνει να προπονείται στην σκοποβολή. Κάτω από τη φωτογραφία έγραφε: "Τι ωραίος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Το να προπονείσαι για μια ταινία έχει πλάκα".
Jessica Alba

 Το "Sin City: A Dame to Kill For" θα βγει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2013 και για δεύτερη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα "στριμωχτούν" δύο σκηνοθέτες, οι Frank Miller και Robert Rodriguez.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR