counter

Η συνάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού με τον Ethan Hawke στην Πύλο! Τι τους είπε για την Ελλάδα

Η συνάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού με τον  Ethan Hawke στην Πύλο! Τι τους είπε για την Ελλάδα
Η συνάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού με τον Ethan Hawke στην Πύλο! Τι τους είπε για την Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ethan Hawke

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, βρέθηκαν στην Πύλο. Λόγω της καθημερινής εκπομπής της Σταματίνας, "FTHISTV" στον ΑΝΤ1, το ζευγάρι δεν έχει καταφέρει να κάνει διακοπές κι έτσι εκμεταλλεύονται τα Σαββατοκύριακα για μίνι αποδράσεις.  

Αυτή τη φορά προορισμός τους ήταν η Μεσσηνία. Εκεί ξεκουράστηκαν, έκαναν τα μπάνια τους και είχαν την τύχη να συναντηθούν... με τον Χολιγουντιανό star  Ethan Hawke.

Ο ηθοποιός βρίσκεται εδώ και δύο μήνες στη Μεσσηνία, για τα γυρίσματα της δεύτερης συνέχειας της ταινίας "Πριν το Ξημέρωμα" με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την Julie Delpy, που πραγματοποιούνται σε Καρδαμύλη, Κορώνη και Πύλο. Είχε μάλιστα συναντηθεί και με την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και είχαν συζητήσει, πιθανούς τρόπους για την προώθηση της χώρας μας στο εξωτερικό, όπως είχε αποκαλύψει αποκαλύψει το FTHIS.GR.

Σε μια από τις βόλτες τους η παρουσιάστρια, με τον σύζυγό της κάθισαν σε μια καφετέρια, όπου στο διπλανό τραπέζι καθόταν μια μεγάλη παρέα. Ο ηθοποιός φορούσε, βερμούδα, σαγιονάρες και γύρω του δεν υπήρχαν ούτε φωτογράφοι, ούτε κάμερες, ούτε σωματοφύλακες, με αποτέλεσμα η Σταματίνα να νομίσει αρχικά ότι είναι απλά μια παρέα τουριστών. Τίποτα στον τρόπο του δεν πρόδιδε ότι πρόκειται για τον διεθνούς φήμης star. Χρειάστηκε να τον κοιτάξει και να τον ξανακοιτάξει για να βεβαιωθεί ότι όντως είναι ο Hawke και τότε έσπευσε να του μιλήσει.  

Η ευγένεια του, η απλότητα του και η γλυκύτητα του ήταν αυτά που εντυπωσίασαν την παρουσιάστρια, πέρα από το γεγονός ότι είχε την δυνατότητα να μιλά από κοντά με έναν star της δικής του εμβέλειας. Με τον σύζυγό της, του είπαν ότι πριν από λίγες μέρες συμπτωματικά είδαν το "Lord of War", στο οποίο πρωταγωνιστούσε με τον Nicolas Cage, και εκείνος τους απάντησε ότι είναι μια καλή ταινία που αρέσει στους fans του. Όταν κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης κουβέντας τους, του ζήτησαν να μεταφέρει στο εξωτερικό την πραγματική εικόνα της Ελλάδας, να μιλήσει για τις ομορφιές και τους ανθρώπους της, εκείνος τους απάντησε: "Βρίσκομαι στην Ελλάδα από τον Ιούνιο για τα γυρίσματα της ταινίας και όλο αυτό τον καιρό, με κάθε τρόπο μεταφέρω έξω, ότι η Ελλάδα είναι πραγματικά ένας επίγειος Παράδεισος".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR