counter

Τα 9 tattoos, οι καλοκαιρινές διακοπές της και το λάθος που δεν πρόκειται να ξανακάνει!

Τα 9 tattoos, οι καλοκαιρινές διακοπές της και το λάθος που δεν πρόκειται να ξανακάνει!
Τα 9 tattoos, οι καλοκαιρινές διακοπές της και το λάθος που δεν πρόκειται να ξανακάνει!

Στην Ύδρα και στην Κεφαλονιά έκανε διακοπές αυτό το καλοκαίρι η Ελισάβετ Σπανού. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που έκανε συναυλίες με τον Γιώργο Σαμπάνη φέτος, δεν έχασε την ευκαιρία να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση.

“Φέτος πέρασα το καλοκαίρι μου στην Ύδρα, την οποία αγαπώ πολύ. Επίσης, λόγω δουλειάς επισκέφθηκα και την Κεφαλονιά, η οποία είναι πανέμορφη και σίγουρα θα ξαναπάω” λέει στο FTHIS.GR.

Τι συμβαίνει, όμως, στην προσωπική της ζωή; Μπορεί ένα τόσο ωραίο κορίτσι να κάνει μόνο του διακοπές;

“Είχα ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι, με δικούς μου ανθρώπους κάτι που το είχα ανάγκη” απαντάει αμέσως χωρίς σκέψη, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι είναι μόνη της.

Η Ελισάβετ Σπανού, όμως, έχει μια μεγάλη αγάπη τα tattoo. Αυτό που της αρέσει ιδιαίτερα είναι αυτό που έχει "χτυπήσει" στην αριστερή μεριά της κοιλιάς της...

“Είναι ένα “Κόι”, το ιερό, γιαπωνέζικο ψάρι. Έχω εννιά tattoos κι ετοιμάζομαι να “χτυπήσω” το δέκατο. Γενικότερα, είμαι της φιλοσοφίας “Get inked or die naked”, που λένε”! Το πρώτο tattoo μου το χτύπησα όταν ήμουν μικρή, 16-17 ετών… Ήταν άνευ σημασίας και το έκανα χωρις σκέψη. Τα υπολοιπα, όμως, έγιναν πολυ συνειδητά και ολα συμβολίζουν κάτι σημαντικό για μένα” περιγράφει η ίδια.

Άραγε έχει κάνει ποτέ ένα tattoo για μια σχέση της;

“Το είχα κάνει, όταν ήμουν μικρότερη... Όχι πλέον!! Τέτοια λάθη πρέπει να γίνονται, το πολύ, μια φορά! Φυσικά και δεν το έχω πια. Δεν το έσβησα, αλλά το έχω καλύψει με ένα άλλο”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR