counter

Η νέα τους ζωή στη Κύπρο μόλις ξεκίνησε!

Η νέα τους ζωή στη Κύπρο μόλις ξεκίνησε!
Η νέα τους ζωή στη Κύπρο μόλις ξεκίνησε!

Έλενα Ασημακοπούλου

Από τον Γιώργο Πράτανο

Μετά από τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, ο Μπρούνο Τσιρίλο αλλάζει ομάδα και χώρα. Ο ιταλός αμυντικός μετακομίζει στην Κύπρο, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα "Αλκή Λάρνακας". Βαλίτσες, όμως, ετοιμάζει και η σύζυγός του, η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου, που θα τον ακολουθήσει στο νέο σταθμό της καριέρας του.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία δήλωσε: "Μέχρι τη Δευτέρα θα έχω πάει κι εγώ στην Κύπρο, ο Μπρούνο είναι ήδη εκεί. Η ομάδα έχει τακτοποιήσει ήδη το θέμα του σπιτιού που θα μείνουμε και γενικά φροντίζουν να λύνουν οποιοδήποτε θέμα παρουσιαστεί. Φυσικά, θα έχω και τη μικρή μαζί μου, δεν την αφήνω ποτέ”.

Η Έλενα Ασημακοπούλου μας εκμυστηρεύτηκε, επίσης, πως θα ακολουθούσε το σύζυγό της σε όποια χώρα και όποια ομάδα έπαιρνε μεταγραφή: "Δεν είχα αγωνία για το που θα “κλείσει”. Σε όποια χώρα κι αν έπαιζε, θα ήμουν στο πλευρό του. Είχε πολλές προτάσεις, αλλά δεν αγωνιούσα. Στην αρχή, βέβαια, θα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Και αυτό γιατί αποχωρίζομαι τους ανθρώπους μου, την οικογένεια μου, την αδερφή μου”.

Η ηθοποιός δεν αποκλείει να εργαστεί και εκείνη στην Κύπρο. “Είναι πολύ νωρίς ακόμη, βεβαίως. Το έχω στο μυαλό μου, αλλά θα δούμε".

Ο Μπρούνο Τσιρίλο από τη Λάρνακα, όπου και βρίσκεται, μίλησε και εκείνος στο FTIS.GR:: "Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην "Αλκή Λάρνακας". Είναι μια νέα εμπειρία στη ζωή μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω η ομάδα μου να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία. Ο κόσμος με υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και θέλω να του ανταποδώσω αυτή την αγάπη στο γήπεδο".

Οι οπαδοί της "Αλκή Λάρνακας" επεφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή στον έμπειρο μπακ κατά την άφιξη του, στο αεροδρόμιο της πόλης. Δείτε το βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR