counter

Νέες φωτογραφίες από τα ξέφρενα πάρτι του φέρνουν σε αμηχανία το Παλάτι

Νέες φωτογραφίες από τα ξέφρενα πάρτι του φέρνουν σε αμηχανία το Παλάτι
Νέες φωτογραφίες από τα ξέφρενα πάρτι του φέρνουν σε αμηχανία το Παλάτι

Prince Harry

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Οι δεκαήμερες διακοπές του πρίγκηπα Harry στην πόλη της αμαρτίας θύμιζαν περισσότερο το σενάριο του Hangover παρά τις αριστοκρατικές διακοπές ενός γαλαζοαίματου.

Οι φωτογραφίες του γυμνού πρίγκηπα σε άσεμνες πόζες μέσα στη σουίτα του ξενοδοχείου ΜGM,όπου διέμενε κατά την παραμονή του στο Las Vegas, κάνουν το γύρο του κόσμου από χτες και φέρνουν σε δύσκολη θέση την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. 

Γυμνός ο πρίγκιπας HarryΓυμνός ο πρίγκιπας Harry

Ο οίκος των Windsor δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση, και παράλληλα όλα τα βρετανικα media αρνούνται να κάνουν αναπαραγωγή των φωτογραφιών με το πρίγκηπά τους ολόγυμνο.

Σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και νέες φωτογραφίες που δείχνουν τον Ηarry να διασκεδάζει στην πισίνα του ξενοδοχείου με τους δύο κολλητούς του και να φλερτάρει με τα κορίτσια που τον αναγνώριζαν. Αυτές οι φωτογραφίες "τραβήχτηκαν" από τουρίστες με το κινητό τους τηλέφωνο, λίγες ώρες πριν φωτογραφηθεί ο Harry γυμνός στο δωμάτιο του.

Prince HarryPrince Harry

Οι δύο κολλητοί που τον συνόδευαν στις αταξίες είναι ο Tom ‘Skippy’ Inskip, 25 ετών και και ο 30χρονος Arthur Landon. Και οι δύο είναι γόνοι πλούσιων οικογενειών της Βρετανίας και συνοδεύουν πάντα τον πρίγκηπα στα ξέφρενα πάρτι.

Η σουίτα που διέμενε ο Harry με τους φίλους του στοιχίζει 6,400 ευρώ ημερησίως και αν πολλαπλασιάσουμε το ποσό με τις δέκα νύχτες που έμεινε στο Las Vegas συμπεραίνουμε ότι αυτές οι διακοπές του στοίχισαν τουλάχιστον 64,000 ευρώ!

Η ασφάλεια του πρίγκηπα βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο του Harry και ήταν μια χορηγία των βρετανών φορολογούμενων!

Μετά το πάρτι στη πισίνα που είχε θέμα "Μεθύστε όσο περισσότερο μπορείτε", ο Harry και η παρέα του κατευθύνθηκαν προς το καζίνο. Αφού δοκίμασαν την τύχη τους στο τραπέζι με τα ζάρια, γρήγορα γνωρίστηκαν με μια παρέα όμορφων κοριτσιών και ακόμα πιο γρήγορα βρέθηκαν στη σουίτα του πρίγκηπα.

Οι γυμνές φωτογραφίες του Harry δόθηκαν στο αμερικανικό site ΤΜΖ  από άτομο που βρισκόταν στο πάρτι – και όχι από κάποιον φίλο του.

Σήμερα ο πρίγκηπας βρίκεται στο Los Angeles και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο Λονδίνο.
Prince Harry

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR