counter

"Παλιότερα ήμουν πρεζάκι"

"Παλιότερα ήμουν πρεζάκι"
"Παλιότερα ήμουν πρεζάκι"

Russell Brand

(Φώτο: Paul Buck, EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Είναι από τους πλέον εκκεντρικούς stars της Mεγάλης Βρετανίας, πρώην σύζυγος της Katy Perry και ένας από τους γνωστότερους κωμικούς της  Αγγλίας. Ωστόσο μερικές φορές ο Russell Brand δείχνει και την άλλη, την πιο σοβαρή πλευρά του. Και με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ “Russell Brand: From the addiction to recovery”, παραχώρησε μια συνέντευξη στο BBC, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή περίοδο της ζωής του. 

Ο Brand παραδέχθηκε ότι παλιότερα ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, ενώ θεωρεί πως η αντιμετώπιση ατόμων εθισμένων στα ναρκωτικά πρέπει να είναι ίδια με κάποιον που αντιμετωπίζει μια σοβαρή ασθένεια. “Είναι σαν να λέμε ότι επειδή κάποιος πάσχει από πολιομυελίτιδα δεν πρέπει να του παρέχονται δεκανίκια” είπε ο άγγλος κωμικός. 

Μάλιστα παραδέχτηκε, δίχως ενδοιασμούς, πως στα 27 του χρόνια ήταν πρεζάκι και ότι ο ατζέντης του ήταν εκείνος που τον ανάγκασε να ενταχθεί σε  πρόγραμμα απεξάρτησης. Tα ναρκωτικά ήταν η απόδρασή του, αφού πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Στην ηλικία των 7 έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν γείτονα, ενώ στην εφηβεία έπασχε από βουλιμία. ένιωθε μέσα του κενός, θλιμμένος και μόνος. Υπέφερε από ακαθόριστους πόνους και έπρεπε να βρει έναν τρόπο για να ξεφύγει. Ο ίδιος πλέον δηλώνει: “η ηρωίνη είναι ένα ναρκωτικό που σου τα παίρνει όλα. Με την ηρωίνη έχασα  οικογένεια, φίλους, δουλειές, το ίδιο το σώμα μου”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR