counter

Ο "άτακτος" Colin Farell είναι ένας τρυφερός μπαμπάς! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Ο "άτακτος" Colin Farell είναι ένας τρυφερός μπαμπάς! (Δείτε τις φωτογραφίες)
Ο "άτακτος" Colin Farell είναι ένας τρυφερός μπαμπάς! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Εφόσον τα  κατάφερε ο Colin Farrell να πετάξει από πάνω του τον χαρακτηρισμό του "κακού παιδιού", τότε έχουμε ελπίδες για όλους τους άντρες!

Ο ιρλανδός ηθοποιός, από τα πρώτα βήματα της καριέρας του, έδειξε ότι απολαμβάνει τη ζωή του "άγριου νιάτου", αλλάζοντας συντρόφους σχεδόν κάθε βράδυ και κυκλοφορώντας μονίμως μεθυσμένος στα clubs του Χόλιγουντ. Τα τελευταία χρόνια, οι επαγγελματικές μετοχές του άρχισαν να πέφτουν και τα καλά σενάρια που λάμβανε όλο και λιγόστευαν. Και εκεί που όλα προμήνυαν το άδοξο τέλος της καριέρας του, τώρα κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει.

Ο Colin, που έχει δύο παιδιά από δύο διαφορετικές συντρόφους, στα 36 του χρόνια είναι έτοιμος να ηρεμήσει.
Οι φωτογραφίες που τον δείχνουν να βγάζει βόλτα τον δύο ετών γιο του, Henry, σε γειτονιά του Los Angeles μας κάνουν να τον ερωτευόμαστε ξανά!

Η εικόνα του στοργικού πατέρα, που σκουπίζει τον γιο του με χαρτοπετσέτα, καθώς εκείνος τρώει το παγωτό του, είναι πολύ διαφορετική από τις φωτογραφίες του που τον απεικόνιζαν μ' ένα τσιγάρο στο χέρι να παραπατάει έξω από κάποιο club. Μετά το παγωτό, ο μπαμπάς Colin έκανε μια στάση σε κατάστημα για να αγοράσει στον Ηenry ένα παιδικό βιβλίο.

Ο Farrell σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως όταν γεννήθηκε το πρώτο του παιδί, δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας.

"Πολλοί λένε ότι τα παιδιά σε αλλάζουν. Δεν είναι όμως έτσι. Αν γυρίσεις τον κόσμο και δεις και ακούσεις ιστορίες, θα δεις ότι τελικά δεν αλλάζουν έτσι οι άνθρωποι. Θα πρέπει να επιτρέψεις στην αλλαγή να σε επισκεφτεί. Τα πρώτα τρία χρόνια από τη στιγμή που γεννήθηκε ο James έλεγα στον εαυτό μου: 'Δεν θα αλλάξω, θα γίνω φίλος του, θα είμαστε φιλαράκια'. Αλλά αυτό το σχέδιο δεν πήγε και τόσο καλά και τότε σκέφτηκα: 'Γιατί αντιστέκομαι στην αλλαγή";

Τελικά όσο και να μας αρέσουν τα κακά παιδιά, τα καλά είναι ακόμα καλύτερα!  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR