counter

To τέλος του γάμου τους είναι επίσημο!

To τέλος του γάμου τους είναι επίσημο!
To τέλος του γάμου τους είναι επίσημο!

Tom Cruise Katie Holmes

Και επίσημα πλέον "έριξε αυλαία" ο γάμος του Tom Cruise και της Katie Holmes. Οι δυο ηθοποιοί, που ανακοίνωσαν πως χωρίζουν μετά από πέντε χρόνια γάμου πριν από περίπου ένα μήνα, υπέγραψαν τα χαρτιά του διαζυγίου τους, σύμφωνα με το Ε!online, τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη.

Σαν βόμβα έπεσε στο κόσμο του Χόλιγουντ, η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε τον Ιούνιο η 33χρονη ηθοποιός ζητώντας, μάλιστα, την πλήρη επιμέλεια της 6χρονης κόρης τους, Suri.

Το διαζύγιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και "εξπρές", αφού δεν πέρασαν ούτε δυο μήνες από την κατάθεση των εγγράφων και την απόφαση για το τέλος που εξέδωσε δικαστής στη Νέα Υόρκη.

Οι δυο γονείς έχουν αποφασίσει ότι θα μείνουν σε επαφή για χάρη της κόρης τους, ενώ η μικρή Suri θα μένει μόνιμα με τη μητέρα της στη Νέα Υόρκη και θα δέχεται επισκέψεις από τον πατέρα της.

Tom Cruise - Suri  Suri Cruise

 

 

 

 

H περιουσία του ζευγαριού δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει, από τη στιγμή που ο γάμος τους έληξε πριν τα 6 χρόνια, η Katie Holmes δικαιούται 15 εκ. δολάρια και ένα σπίτι για εκείνη και την κόρη τους.

Απ' ό,τι φαίνεται οι δυο πρώην ερωτευμένοι σύζυγοι συνεχίζουν τη ζωή τους και, μάλιστα, άμεσα μετά το χωρισμό αφού, όπως δηλώνει στο αμερικανικό site άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού "o Tom είναι χαρούμενος και ανακουφισμένος που προχώρησε το διαζύγιο. Προτεραιότητά του είναι να είναι καλός πατέρας".

Cruise Suri Holmes

Ο Tom Cruise και η Katie Holmes άρχισαν να βγαίνουν το 2005 και ανακοίνωσαν επίσημα πως είναι ζευγάρι στην εκπομπή της Oprah Winfrey. Παντρεύτηκαν το Νοέμβριο του 2006 σε μια μαγευτική τελετή στην Ιταλία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR