counter

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νίνας Λοτσάρη. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που "έκλεψε" την καρδιά της show woman (Δείτε φωτογραφίες)

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νίνας Λοτσάρη. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που "έκλεψε" την καρδιά της show woman (Δείτε φωτογραφίες)
Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νίνας Λοτσάρη. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που "έκλεψε" την καρδιά της show woman (Δείτε φωτογραφίες)

Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Ο χωρισμός τη Νίνας Λοτσάρη και του Κωνσταντίνου Σκορδάλη είναι γεγονός, ακόμα κι αν κανένας από τους δυο πρώην συζύγους δεν το έχει επιβεβαιώσει με κάποια δήλωση του.

Την κατάσταση που ισχύει στην προσωπική τους ζωή ήρθαν και επιβεβαίωσαν οι φωτογραφίες που δημοσειύτηκαν την περασμένη Κυριακή σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, οι οποίες έδειχναν την εντυπωσιακή σοπράνο και  show woman να φιλιέται με πάθος με γοητευτικό άντρα μέσα στη θάλασσα σε παραλία της Κέρκυρας.

Κανένας, όμως, μέχρι σήμερα δεν γνώριζε ποιος είναι, με τι ασχολείται και τις λεπτομέρειες της σχέσης του με τη Νίνα Λοτσάρη. Το μόνο στοιχείο που ήταν γνωστό ήταν το όνομά του, Σπύρος.

Ποιος είναι, όμως, ο Σπύρος που "έκλεψε" την καρδιά της Νίνας Λοτσάρη; Το FTHIS.GR  σας παρουσιάζει αποκλειστικά τον νεαρό Κερκυραίο...

Πρόκειται για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτο, γέννημα θρέμμα Κερκυραίο, ο οποίος μέχρι και πέρσι αγωνιζόταν στον Α.Ο Κερκύρας. Οι άνθρωποι του αθλητικού χώρου που τον γνωρίζουν μιλούν για ένα ταλαντούχο παίκτη, με εξαιρετικά ισορροπημένη προσωπικότητα. Από τα τέλη του 2011 βρίσκεται στην Αθήνα κατόπιν προτάσεων που έχει δεχθεί από ομάδες που εδρεύουν στην πόλη και αυτή την περίοδο κάνει συζητήσεις ώστε να μεταγραφεί σε μία από αυτές.

Είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στο νησί του και ένας νεαρός με πολλές κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο.  Η οικογένειά του συνεχίζει και ζει στο νησί, ενώ ο ίδιος τους επισκέπτεται πολύ συχνά, όπως και εκείνοι έρχονται συχνά στην Αθήνα.

Η γνωριμία του με τη Νίνα Λοτσάρη

Ο Σπύρος με τη Νίνα γνωρίστηκαν μέσω κοινών τους φίλων πριν από πολλούς μήνες, όταν ήδη η σχέση της σοπράνο με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη είχε φθαρεί και κανένας δεν γνώριζε ακόμα τι συμβαίνει ανάμεσα στους δυο συζύγους.

Δεν συνέβη, όμως, τίποτα μεταξύ της Νίνας και του Σπύρου. Όλα ξεκίνησαν κάπου μετά το Πάσχα, όταν η Νίνα και πρώην σύζυγός της είχαν ήδη δώσει ουσιαστικά, αλλά όχι τυπικά, τέλος στο γάμο τους. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν σε ήσυχα στέκια συνήθως για φαγητό χωρίς να προκαλούν σχόλια και χωρίς να ψάχνουν τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, η Νίνα Λοτσάρη δεν επιθυμούσε να προκαλέσει θόρυβο που θα δημιουργούσε πρόβλημα στα παιδιά της, αλλά δεν κρυβόταν κιόλας.

Οι διακοπές του ζευγαριού στην Κέρκυρα

Η Νίνα και ο Σπύρος αποφάσισαν να περάσουν πέντε μέρες μαζί την περασμένη εβδομάδα στην Κέρκυρα και αυτές ήταν οι πρώτες διακοπές για το καινούριο ζευγάρι.

Είχαν προηγηθεί οι διακοπές της Νίνας μαζί με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη και τα δυο τους παιδιά στον τόπο καταγωγής του πρώην συζύγου της σοπράνο, στη Λέρο. Κάτι που οι δυο τους συνήθιζαν όλα τα χρόνια του έγγαμου βίου τους. Μάλιστα, τα δυο παιδιά τους έμειναν με τους γονείς του Κωνσταντίνου Σκορδάλη, κάτι που επιθυμούσαν ιδιαίτερα, και εκείνος το ίδιο διάστημα βρισκόταν στη Ρόδο για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR